Gde kupiti originalne patike?

gost 434340

Zainteresovan član
Poruka
277
Pozdrav svima,

želim da kupim converse patike ali se bojim da se ne zeznem tj da ih platim skuplje a da ne budu original već neka kineska kopija i da mi ni ne prihvate reklamaciju.

Ukratko želim da kupim originalne converse patike chuck taylor.

Ima li neko predlog? :)

znam za sportske radnje ali znam da vecina njih prodaje i fejk po originalnoj ceni :)
Kako raspoznaješ da su fake? Vlasnici brendiranih patika proizvode svoju robu u zemljama jeftine radne snage... bila je Južna Koreja, posle je je bio Vijetnam... sve su to originalni kalupi, originalni materijali, originalne fabrike, neprekidne, rigorozne kontrole vlasnika brenda... tako da, ako kupiš starke, a da piše "made in Vietnam", znaj da je to original, izrađen u američkoj fabrici koja se nalazi u Vijetnamu...

Da li su patike fake, ili ne, vidi se na jeziku, postavi, uopšte u unutrašnjem delu...

Sportske radnje bilo gde u svetu ne bi smele da prodaju imitacije patika, jer je to kažnjivo

Kako raspoznaješ da su fake? Vlasnici brendiranih patika proizvode svoju robu u zemljama jeftine radne snage... bila je Južna Koreja, posle je je bio Vijetnam... sve su to originalni kalupi, originalni materijali, originalne fabrike, neprekidne, rigorozne kontrole vlasnika brenda... tako da, ako kupiš starke, a da piše "made in Vietnam", znaj da je to original, izrađen u američkoj fabrici koja se nalazi u Vijetnamu...

Da li su patike fake, ili ne, vidi se na jeziku, postavi, uopšte u unutrašnjem delu...

Sportske radnje bilo gde u svetu ne bi smele da prodaju imitacije patika, jer je to kažnjivo
kod nas i nije bas kaznjivo, moje drugarice su imale slicna iskustva

znam za sportske radnje ali znam da vecina njih prodaje i fejk po originalnoj ceni :)
Glupost. Govorim ti ovo kao neko ko je skoro 15 god. vodio radnju sportske opreme i znam sistem rada.
Svi ovlasceni prodavci u Srbiji prodaju originalne patike, problem reklamacije je nesto drugo, i nema veze sa kvalitetom obuce nego sa zakonskim regulativama koje su previse razvodnjene i nisu precizne,pa ih uvoznici koriste kako njima padne na pamet. A i ocekivanja od obicnih starki (ako na njih mislis) su zaista nerealna, da se ne lazemo....

Poslednja izmena:
Da li ste vi primijetili da sada skoro nigdje nemaju da se kupe kožne patike...narocito jednostavne,obicne, bijele,kozne patike kakve su nekad bile npr. "nike".
Sad samo platno ili vjestacka koža i nijedne mi nešto nisu bas udobne kao nekad.
Ako neko zna gdje kupiti ovakve,prethodno opisane,javite.🙂

Da li ste vi primijetili da sada skoro nigdje nemaju da se kupe kožne patike...narocito jednostavne,obicne, bijele,kozne patike kakve su nekad bile npr. "nike".
Sad samo platno ili vjestacka koža i nijedne mi nešto nisu bas udobne kao nekad.
Ako neko zna gdje kupiti ovakve,prethodno opisane,javite.🙂
Moja koleginica ima obične bele Nike patike. Idu uz sve. Ali ih je kupila prošle godine, u Intersportu mislim. Nisam 100% sigurna, pitaću pa ti javljam. Možeš tamo pogledati.

E,hvala...moraću potražiti.
Msm, da su beše ovakve!
IMG_20210801_204547.jpg

Da,ali mislim da i one nisu kožne.Oni napišu sastav koža i ostali materijali...a od kože možda bude samo neko ojačanje,neki djelić.
Kožne možeš još uvek naći marke LaCoste, Skečers i Tomb Teylor. Oni imaju dobre modele i kožne su 100%.Samo su skupe, možda sad možeš naći sa popustima.Samo trebaš naći model koji ti odgovara i da su bele. Moja šefica ima bele Lacostine, kaže da su kožne i jako udobne.Model je sličan kao što ti tražiš.

Poslednja izmena:

Back