Gde kupiti? - informacije i pitanja

pa ne bi mi bilo kasno, da sam na vreme pogledala, e hebiga
ako si odustao, ja bih isla sledece subote, pa ako je neko raspolozen da me poveze, bilo bi extra, meni je auto neregistrovan, pa ne smem kolima zbog pandura
treba mi rub i krilo, i ako nadjem jos neke zezalice
gledala sam u golasu, ali za rub zastave mi traze 800din, a kazu na BP-u je oko 400-500 din

pa auto mi je jadan iscukan, udario me kamion na parkingu, zakacio celu desnu stranu, pa kad je bio sneg sad skoro, roknem ga i od pozadi, a istekla mu je registracija u aprilu 2008, ali ja ga vozila neregistrovanog, ali sad vise ne smem
Desnu stranu sam manje vise sredila, ostao je zadnji desni rub, i da zamenim levo zadnje krilo, tu gde sam ga cuknula. Imam i dobrog limara, "samo" jos delove da uzmem
E bilo bi extra ako bi mogao u sledecu subotu, ali naravno posao je na prvom mestu ;)

mislim mogu da idem i preko medaka ... zomg ... 10km gore dole .. :)
na pm smernice gde i kako .. a ja sam sto pre da se ujutru ide .. tipa u 8 da te pokupim ako ne i ranije
jer oni taman oko 08:30 pochinju da se raspakuju i onda ih savatash na brzaka ... da imaju da kupe
kobaje i kafu :)

Posto cu zimus slabo voziti auto, a nemam garazu, hocu da kupim onu ciradu, cisto da ga zastitim koliko-toliko. Ja sam ih nasao ovde u Sapcu u Merkatoru, ali najveca je XL, do 4.90 metara, a meni treba ona od 5.00.
Ako neko od vas iz BG-a ili NS-a bude svracao u neki trzni centar, aj molim vas pogledajte da li ima.

Hvala! :)

Posto cu zimus slabo voziti auto, a nemam garazu, hocu da kupim onu ciradu, cisto da ga zastitim koliko-toliko. Ja sam ih nasao ovde u Sapcu u Merkatoru, ali najveca je XL, do 4.90 metara, a meni treba ona od 5.00.
Ako neko od vas iz BG-a ili NS-a bude svracao u neki trzni centar, aj molim vas pogledajte da li ima.

Hvala! :)

http://ceradesekulic.com/index.html
Jel si trazio na buvljaku?:D

Back