Da li neko zna gde moze da se kupi brom za ljudsku upotrebu?
Molim vas bez komicnih odgovora, pitao sam u vise apoteka, nemaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U apotekama ga nema, a sad bi mi kao trebalo da znamo gde ima da se kupi?Da li neko zna gde moze da se kupi brom za ljudsku upotrebu?
ja sam pre 10-ak god kupila u jednoj apoteci, dzaba da ti kazem gde kad ona vec par godina nije vise tu...pitala me apotekarica za sta ce mi, ja rekla za mrave....Da li neko zna gde moze da se kupi brom za ljudsku upotrebu?
Apoteka Igor kod crkve sv. Marka ima sve sto ti padne na pamet.Da li neko zna gde moze da se kupi brom za ljudsku upotrebu?
Al njemu treba za ljudsku upotrebu, mozda bi i on dobio taj brom da je pomenuo mrave.ja sam pre 10-ak god kupila u jednoj apoteci, dzaba da ti kazem gde kad ona vec par godina nije vise tu...pitala me apotekarica za sta ce mi, ja rekla za mrave....
sto i jeste istina
Uostalom za mrave talog od kafe, cimet i puder rešavaju probleme trajno. Čemu bromAl njemu treba za ljudsku upotrebu, mozda bi i on dobio taj brom da je pomenuo mrave.
Zato sto je bio veliki mravinjak u basti i ama bas nista drugo nije pomogloUostalom za mrave talog od kafe, cimet i puder rešavaju probleme trajno. Čemu brom