Sistematski zdravstveni pregled, gde?

prvepruge

Domaćin
Poruka
3.690
Automobil terate u jednom godisnje na tehnicki pregled te po toj analogiji bi i sami trebalo da odemo jednom godisnje na nas "tehnicki" pregled u neki dom zdravlja.

IMG-703960c84acf28e30b78db82b7c1f486-V-1080x675.jpg

Koliko cesto vi obavljate sistematske godisnje preglede? Znam da oni koji rade u drzavnoj sluzbi imaju redovne godisnje sistematske preglede a i mnoge bolje privatne firme uplacuju svojim zaposlenim radnicima te preglede. No, kad se poceh raspitivati medju ljudima iz Srbije sa kojima imam redovni online kontakt gde idu na sistematske preglede ispade da ih niko nema. OK, to nije mnogo ljudi, 5-6, ali niko godinama od njih nije otisao kod lekara sem za nekog iz porodice, niko u firmama nema sistematski pregled i nemaju pojma gde je kakva usluga.

Pa posto uskoro dolazim u Srbiju na 10-tak dana a vec sam u godinama kad treba cesce da se obavlja "reglaza trapa" i provera ostalih komponenti bilo bi odlicno da odem na sistematski zdravstveni pregled, cisto da se uverim jel ima jos nesto dobro unutar moga trupa.

Dakle, dragi forumasi, preporuke za zdravstvene ustanove gde se moze izvrsiti brz i pouzdan sistematski, Beograd i Ujvidek, u privatnom aranzmanu posto nisam osiguranik RFZO.

Danke Shoen.

Odes kod psihica i izmislis problem,on te tretira kao pacijenta,uzima pare,prepisuje lekove,izmislja dijagnoze,menja terapije i tako svaki drugu pricu,pa izvoli
Ne, ne, nisi razumeo. Ne idem kod psihica (da me, pazi ovamo, mozda ne bi poslao u posetu Kovinu) - nego imam nameru da odem na pregled kod specjalista ( nefrologa, pulmologa, kardiologa, interniste), ultrazvuk abdomena, EKG... uz opste laboratorijslke pretrage. Bar su ovako izgledali sistematski pregledi kojih se ja secam.

vidi ti prvo glavu da pregledas
pa bre i ja bih ga ignorisao, ali covek ti dade info, imas na dnu stranice da kliknes da procitas cak i ignorisani sadrzaj, eto napravis izuzetak

ali nemoj ako si ljut na te koje ignorises, sta on tebi ima da daje informacije

..ja se ne sećam ni da sam nešto polemisao sa ovim nikname (pregledao pretragu, nijedan reply nemam) , pa ne znam ni kako sam ignorisan od strane istog … 😀

..ja se ne sećam ni da sam nešto polemisao sa ovim nikname (pregledao pretragu, nijedan reply nemam) , pa ne znam ni kako sam ignorisan od strane istog … 😀
izvini na iskrenosti, ali znas vec, secas se da sam ja "osetio" da treba da te ignorisem, i ti mene, ali eto nisam, i ni ti nisi - e, pa isto i njega - znaci svi zivimo na zapadu, ali se svi razlikujemo, maksimalno bih vam ja priznao da ste 10% u pravu, a za plodnu diskusiju je idealno da smo pola - pola svako u pravu

Back