Gde je sada Duci da komentariše slučaj Andrije Živkovića ?

Sekenenre Tao

Aktivan član
Poruka
1.414
Čini mi se da nikada nije bio tako kristalno jasan odnos klub-igrač
kao ovaj slučaj sa Živkovićem.

Duci koji je mnogo objašnjavao taj robovlasnički odnos,
ćuti u trenutku dok se nad jednim pre svega mladim ljudskim bićem iživljavaju.

Šta da uradi Andrija ?
Kako da se suprotstavi, odnosno kako pre svega da se oslobodi ropstva ?
Kako da bude vlasnik sebe, svojih nogu i svog talenta ???

Šta bi Duci uradio na njegovom mestu ?
Može li se Andrija osloboditi bez da uleti u naručje drugom robovlasniku ?

Ili je sve odavno u kurrcu ..?

Cenim i poshtujem Ducija kao coveka koji je ceo zivot posvetio jednoj ideji usmerenoj ka sustini i smislu traganja za istinom...Ono gde ja imam sukob sa njegovim misljenjem je sto nemoze objektivno da sagleda i uputi kritiku nosiocima te ideje koji su pocinili mnoga zlodela u ime ideje i onda se sve relativizuje...A svoje "neprijatelje" kudi i smatra najgorima pa u taj kos jos trpa ljude koji nemaju veze sa celom pricom...I isto tako nije spreman da dirne u Makrsove dogmate mada sam bio vrlo prijatno iznenadjen kad sam ga skoro sluso u nekoj emisiji gde je uputio kritiku Marksu tj vise svatanju Marska u kontestu ovoga vremena i dao mu novu smernicu to mi je bilo zanimljivo i iznenadio me...Mada da mi nemamo ovaj sukob misljenja da on razmislja kao ja mozda nebi bio komunista onda to mozda verovatno vise i nije komunizam...

Duci je snežna planina s koje valja grudve koje se do podnožja povećaju ko kuća!:lol:
Ne brinite,biće mu Živković tema,siguran sam,samo ja nisam raspoložen da to slušam ,još manje-čitam...
Živković treba da presavije tabak I tuži redovnom sudu I klub I UEFA I da traži enormno obeštećenje!
Kratko I jasno!

Pa bice mu tema, kada potpise neki ugovor sa strancima, u stilu - Eto, ovaj majmun dobija milione da trci za loptom, dok posteni lekar drzavni parazit u Domu Zdravlja u Aleksincu nema ni za Hegelovu Fenomenologiju Duha. A bas je hteo da je kupi, jer je on intelektualac, za razliku od tog majmuna fudbalera.

U tom stilu nesto.

Covek je najveca malogradjanska snobcina iz srednje klase ikada.

Back