- Poruka
- 200
Ja nacuo da su najbolje banje one gde se lece nerotkinje,,,![]()
Nemam pojma, ali planiram jedan wellness vikend ...možda me i startuje neki čičica koji nema problema sa potencijom i kičmom, videćemo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nacuo da su najbolje banje one gde se lece nerotkinje,,,![]()
Ух...шта знам. Зависи коју циљну групу имаш на умукакве жене и то
Moj ujak je za razliku od tebe tvrdio da je ženske najlakše mažnjavao u banjama: ))
Njegova meta su bile ove 40+, pristigle uglavnom bez muževa i dece, puštene s lanca, opuštene, razuzdane i raskvašene od onih silnih masaža, toplih kupki i strujnih udara.
Dakle ako treba da glasamo, ja sam za wellness švaleraciju, aftersahrana yeb.- bljaks!
Jedini miris smrti koji mi je ikad dizao sexualno raspoloženje, bio je rat
![]()
Nemam pojma, ali planiram jedan wellness vikend ...možda me i startuje neki čičica koji nema problema sa potencijom i kičmom, videćemo![]()
Po banjama mozes da torbas one matorke ali kome trebaju gnjiloguze i sisovisne matorke
ma nije valjda....
Pa da.
Kad se vi alfe razbacate po piletini, šta drugo preostaje za nas sisovise i gnjiloguze,
nego neki čičice koji samo što ne geknu od vijagra overdoza.
Mislim i nas mora neko...
)
Ne, naprotiv. Slutim da si u razgovoru i u šemi sa iskusnim yebačicama i tebi svaka čast,
Ti imaš svoj resor, Sugi i ekipa svoj...pa valjda je neko muško preostalo i za nas ovakve...nikakve.