Gde je najlakse maznuti zenku?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Iz mog povelikog iskustva mogu reci da je zensku najlakse maznuti na - sahrani!

Ja sam uvek maznuo neku kada sam prisustvovao necijem ukopu.

Nije mi jasno nikako sta zene na sahranama erotski stimulise....

Lako ih je maznuti i u liftu......Zasto - pojma nemam !

I u vozu nije tesko...Imao sam divnih avantura po vozovima.....

Najbolji mesec za maznjavanje je - decembar! :ok:

i sve si rekao, sad ovi drugi neće morati ni da se pomuče

Prosečan muškarac uglavnom "mažnjava" ženske na žurkama, sedeljkama, koncertima, u kafićima, noćnim klubovima, upoznavanjem preko prijatelja, eventualno dejt sajtovima.

Nadprosečan to radi na grobljima i u vozovima.

Poslednja izmena:
ma ne, ti si se samo malo više nagledao nekog glupog američkog sitkoma pa si ko i svaki drugi osmogodišnjak poverovao da je to stvarno tako

Čovek je kontraverzan i ekscentričan.

Da ne spominjem što je teorija( kažem teorija jer čisto sumnjam da se to desilo) pogrešna.Umesto u nekom klubu ili žurci gde ljudi i dolaze pre svega u dobrom raspoloženju sa svesnom namerom i muškarci i žene da upoznaju nekog, idealno je muvati neku ženu u žalosti na groblju ili smarati putnice po vozovima.

aj u vozu i ok... ali ovo za sahrane je video u televizoru pa se primio i pomislio kako će da bude baš kul ako bude na forumu pričao o tome

Zavisi od dužine putovanja.Put od Bg do NS vozom je sahat vremena, pa nije baš pametno prilaziti ženi, da ne spominjem GSP gde ljudi jedva čekaju da dođu sa tačke A do tačke B.Dug put ume da bude dosadan, pa ljudi počinju da ćaskaju.Iz toga se eventualno nešto može desiti.I ja sam se muvao sa nekom devojkom u busu na dužem putu.Sedimo jedno pored drugog i u dosadi počinje razgovor.

- - - - - - - - - -

Kako to cudno zvuci kad neko kaze maznjavam zenske po groblju........

Kad je korisnik ovog foruma znan kao @Blajbi u pitanju, ništa nije čudno.

Banalna slučajnost.Osim za tebe i postavljača teme još nisam čuo za muvanja po grobljima.Malo je morbidno, ali ajde.

Umro nam je zajednički drug... a ona došla u miniću na sahranu... poslije sahrane ja je odvezao kući i tako...

- - - - - - - - - -

Na mitingu dveri, samo pricas o Rusiji,Putinu....i riba pada.

Ili na dočeku Šekiju! Blajbiša kažu dolazi koliko je noćas u Srbiju...

Na mitingu dveri, samo pricas o Rusiji,Putinu....i riba pada.

To je istina, i potpuno je logično, ali se odnosi na manje stranke.Može i LDP, ne mora Rusija i Putin.Skoro gledah neku tv emisiju gde je desetine pripadnika neke manje stranke zaboravio sam koja, stupila u brak.Kažem manje stranke, jer pripadnici tih stranki često i veruju u ideologiju stranke.Pa po onom - slično se sličnom raduje.U većim strankama gde je ideologija partije, mrtvo slovo ma papiru toga nema toliko.

Umro nam je zajednički drug... a ona došla u miniću na sahranu... poslije sahrane ja je odvezao kući i tako...

Onda je sve jasno.Ožalošćena osoba se svakako neće pojaviti u miniću na sahrani.Neka osoba iz neke pete priče koja je tu samo pro forme radi hoće.Sam minić na takvom mestu i u takvim okolnostima je gotovo poziv ili pokazatelj gluposti i neukusa verovatnije, pa ima smisla.

Onda je sve jasno.Ožalošćena osoba se svakako neće pojaviti u miniću na sahrani.Neka osoba iz neke pete priče koja je tu samo pro forme radi hoće.Sam minić na takvom mestu i u takvim okolnostima je gotovo poziv ili pokazatelj gluposti i neukusa verovatnije, pa ima smisla.

Pa ona njega jedva da je i znala... njena drugarica se zabavljala s njim nekad davno...

Back