Gde je najbolje kupovati filmove?

Nekad sam tamo skidao dok nisam popizdeo, jer su snimci očajni, normalne prevode nigde ne možeš naći, internet mi nije baš brz, nemam ja živaca za sve to... Mislim, nemam ni para na bacanje, tako da ne kupujem često, al skupljam. Šta da se radi... xD

Nekad sam tamo skidao dok nisam popizdeo, jer su snimci očajni, normalne prevode nigde ne možeš naći, internet mi nije baš brz, nemam ja živaca za sve to... Mislim, nemam ni para na bacanje, tako da ne kupujem često, al skupljam. Šta da se radi... xD
ne razumijem? :think: znas li sta znace skracenice,tj.razlikujesh li cam,ts,dvd scr,r5,dvdrip,720,1080p???ili ne citash komentare?pa ako ima veliki broj sidera onda je healthy torent u pitanju,moz skidat.objasni mi,ne kapiram te uopste. :dontunderstand:

Poslednja izmena:
Pa druže to što imaš da kupiš u bilo kojoj prodavnici u DVD formatu imaš i na DVDrip-u na torrent sajtovima. A imaš i ono što još nije došlo u kioske..
Takođe imaš i prevode na par sajtova,ali ako te mrzi,loša ti konekcija ili nisi kapacitet da odradiš 2-3 proste radnje da uštediš 200 dindži po filmu ti kupuj ebga.
Mada je to baš bacanje para...bolje uloži u konekciju i za jedan mesec skineš šitloud filmova pa posle smanji brzinu a imaćeš da gledaš mesecima..
I tako.

Pa ja gledam filmove na kućnom bioskopu a imam LCD TV, i onda kad skinem najnormalniji DVD-Rip, slika bude kockasta, loša bre... A 1080p je Blu Ray (Highres uglavnom) koliko sam ja skontao, taj format ne mogu uopšte da puštam, a i da mogu... To je sve 3, 4 GB, ovi noviji idu čak do 6 GB, nemam ja net za to... Zar ne možete samo da mi odg. na ono što sam pitao, stvarno mi treba? Bio bi vam zahvalan... :hvala:

Pa ja gledam filmove na kućnom bioskopu a imam LCD TV, i onda kad skinem najnormalniji DVD-Rip, slika bude kockasta, loša bre... A 1080p je Blu Ray (Highres uglavnom) koliko sam ja skontao, taj format ne mogu uopšte da puštam, a i da mogu... To je sve 3, 4 GB, ovi noviji idu čak do 6 GB, nemam ja net za to... Zar ne možete samo da mi odg. na ono što sam pitao, stvarno mi treba? Bio bi vam zahvalan... :hvala:
eh,pa tako reci.moraju ti bit 'kocke' na lcd.ne znam ima li ti kakvu podrsku za net taj tv.znam da moj drug ima pa onda odradi update softvera ako ima problem sa pustanjem mkv formata,i to je to.ne znam nemam dovoljno infa pa ti ne mogu pomoc.

Vidi,ja zaista mislim da ti je potraga uzaludna.Kod nas je izbor ocajan,a i preskupi su..Za vas sa sporim netom
stagevu
je zakon.Samo trazi dvd format.Filmovi od 300-700 mb,skidaju se maksimalnom brzinom.Godinama skidam odatle i nikad(ali nikad) nije se desilo da slika bude losa ili da dvd ne moze da ga pusti.

@ gushke

http://www.tuck.rs/cms/view.php?id=107

Sve dvd i blu ray originali, solidan izbor, ali za nase uslove, paprene cene ako kanis da gledas vise od jednog filma mesecno.
Za cenu dva dvd-a mislim da mozes uzeti adsl ili neki kablovski net od 2.5 mb. Sa tolikim protokom relativno brzo skidas filmove sa torenta, narocito ako ne ubacis pet komada odjednom nego jedan po jedan. A tu je i rapidshare i milina.

m2 megastore, cini mi se, vise ne postoji. A i da postoji ne bi se ovajdio, jer im je vecina filmova 4:3 (kocka), zato su se i prodavali po kioscima za 100 do maksimalno 250 dinara. Ja sam ih svojevremeno skupljao, a sad ne znam sta cu sa njima.

Back