Gde je medicinska etika? Lekar u Tiršovoj se slikao sa sramnim transparentom FOTO

Gde je medicinska etika? Lekar u Tiršovoj se slikao sa sramnim transparentom FOTO

Lekari Dečije bolnice u Tiršovoj u Beogradu slikali su se sa sramnim transparentom.
Pedijatri na radnom mestu slikali su se sa transparentom koji se apsolutno kosi sa medicinskom etikom.

Dejan Panić, lekar u Tiršovoj, odeljenje za neonatologiju, slikao se sa transparentom koji je uvredljivom sadržinom upućen studentima koji žele da uče.

Za ćacija nije intenzivna nega, kad nas vidi bolje je da bega'', piše na sramotnom transparentu.

Lekar je transparent pokazao na radnom mestu i sve to podelio na društvenoj

https://www.b92.net/info/politika/1...-se-slikao-sa-sramnim-transparentom-foto/vest

Pogledajte prilog 1709771
a dje je ODGOVORNOST sto je rpedsednik kako i sam priznaje na svoju ruku i pored zabrana od lekara na klinickom centru otisao na odeljenje INTENZIVNE NEGE poveo ratnju i novinare, preko 30 njih i pipkao pacijenta koji je imao 27 % opekotina po telu ?

pacijent je preminuo...

dje je dogovornost sto je na svoju ruku usao tamo gde ni lekari sa drugih odeljenja to ne smeju?

a ti se uhvatila za etiku i slicicu...
pa covek upozorava takve da kod njega u smeni tako nesto ence smeti predsednik ni da pokusa!

Suspendovali su ga, pročitala sam negde..
djubrad

jesl suspendovan rpedsednik koji je na INTENZIVNU NEGU usao na svoju ruku i ako su mu po licnom priznanju to brnaili lekari u klinickom centru ?

nije.

jos je rekao, nemojte da krivite druge, brnaisli su mi ali sam ja hteo da udjem i usao sam . pa sta ?!

a onda suspenduju nekog ko je postavio sliku ukazujuci da to ne sme da se cini i da nece moci u nejgovoj smeni

svojatanje drzave...

Suspendovali su ga, pročitala sam negde..

Uskoro slavi dva meseca, pretili i oduzimanjem licence. Neki dan se setih pa pokušah da nađem neki svež info na tu temu, nigde ništa. I koleginicama sa fotke se nešto pretilo, ne znam da li se i ostvarilo, jbg to ćutanje dosta pomaže naprednjačkim degenericima u divljanju.

a dje je ODGOVORNOST sto je rpedsednik kako i sam priznaje na svoju ruku i pored zabrana od lekara na klinickom centru otisao na odeljenje INTENZIVNE NEGE poveo ratnju i novinare, preko 30 njih i pipkao pacijenta koji je imao 27 % opekotina po telu ?

pacijent je preminuo...

To mu je drugi, pre toga je upao da se slika kod Vukašina koji je preživeo nadstrešnicu ali ne i (žv)alavu posetu.

Back