Gde je izlaz iz problema

Omladinac91

Početnik
Poruka
42
Vec godinama nemam djevojku,zapravo nikad je nisam ni imao...a imam prilicno godina...
A za veliko cudo sam sasvim korektan i ok mladic.Sve sam pokusao za sve ove godine ali nista,to je najgore od svega...
Razbijam glavu razmišljajući u cemu je problem,gdje je resenje,gdje je izlaz...
Jedinac sam i moram da imam potomstvo...a opet stoji ovakva cinjenica...
Mislim da su današnje djevojke (necu da se izrazim sta, jer postujem pravila foruma)
I da je to sustina, nisam bogatas, seljacina drska jer one samo takvima daju sansu
Opet odrasrao sam u vrlo teskim porodicno-privatnim uslovima,nisam dobio roditeljsku ljubav ali opet mislim da nisam toliko nesposoban ni mentalno zaostao da ne mogu da zasnujem emotivnu vezu sa zenskom osobom.
Nego je problem sto danas skoro pa i nema normalnih zenskih koje hoce kulturnog i finog momka.
Dosao sam na ideju da su devojke u inostranstvu mnogo pitomike,kulturnije, komunikativnije za razliku od ovih sa Balkana i da u inostranstvu mogu da nadjem srecu i resenje.
Konkretno mislim na Kolumbijke, Venecuelanke,Italijanke, Turkinje
Mislim da je njihov mentalitet bolji nego nas
Necu dalje duziti pricu
Hocu da cujem vase misljenje i savete

Немој никада помињати девојци како имаш проблеме око породице, односа са њима, те тужне приче. Ниједна се неће сажалити, само ће је одбити. То прво.

Друго, имаш ли неку другарицу? Где се то крећеш? Кад имаш другарицу, теби је далеко лакше да те упозна са неком њеном другарицом. Ако не, битно је која места посећујеш. Немој пуцати на високо.

Ма Тајланђанке само. То све искусно. :zelenko2:

Немој никада помињати девојци како имаш проблеме око породице, односа са њима, те тужне приче. Ниједна се неће сажалити, само ће је одбити. То прво.

Друго, имаш ли неку другарицу? Где се то крећеш? Кад имаш другарицу, теби је далеко лакше да те упозна са неком њеном другарицом. Ако не, битно је која места посећујеш. Немој пуцати на високо.

Ма Тајланђанке само. То све искусно. :zelenko2:

Nemam
A i da imam,niko mi ne garantuje da ce me drugarica upoznati sa nekom

Izlazim u grad onako, u kafice sam (jer nemam drustvo, nikad ga nisam ni imao)
Ali mislim da se tamo ne moze naci normalna cura

Nemam
A i da imam,niko mi ne garantuje da ce me drugarica upoznati sa nekom

Izlazim u grad onako, u kafice sam (jer nemam drustvo, nikad ga nisam ni imao)
Ali mislim da se tamo ne moze naci normalna cura
Слушај, друштво јесте битно. Али ништа није пресудно, јер на крају ти муваш сам, неће другар да мува упоредо са тобом. И пусти те приче: "Девојке не воле добре и мирне момке". То причају људи који не могу смувати. Увек мора женско бити криво.

Претпоставићу да ти мањкају социјалне вештине, што није страшно. Пракса, пракса. Вежбај тако што одеш негде у продавницу, радња за продају хране, ма где год, а да ради девојка. Идеш сваког дана, ћаскај по мало и временом се опусти та девојка и после можеш питати да одете на кафу. Мислим, то је толико просто.

Мој брат се појавио у продавницу једном само, запазила га девојка и сутра питала како се зове. Хахаха.

Слушај, друштво јесте битно. Али ништа није пресудно, јер на крају ти муваш сам, неће другар да мува упоредо са тобом. И пусти те приче: "Девојке не воле добре и мирне момке". То причају људи који не могу смувати. Увек мора женско бити криво.

Претпоставићу да ти мањкају социјалне вештине, што није страшно. Пракса, пракса. Вежбај тако што одеш негде у продавницу, радња за продају хране, ма где год, а да ради девојка. Идеш сваког дана, ћаскај по мало и временом се опусти та девојка и после можеш питати да одете на кафу. Мислим, то је толико просто.

Мој брат се појавио у продавницу једном само, запазила га девојка и сутра питала како се зове. Хахаха.
Trzni centri su bolji za pricu haha
Pfff...ne znam sta da ti kazem brate...
Komunikacija je komunikacija,nije carobni stapic

Lepo ti je Loki rekao...prici im kao ljudskom bicu ako zelis ljudsko bice pored sebe.

Prvo zene ne bi trebao posmatrati kao materice.

Drugo...obicno muskarci zele da ovako nesto bude normalno zensko sta god to nekome znacilo.

1625309186405.jpeg

Trece...spremi se na malo vremena i ulozene energije...sa rizikom da ne bude nista...desava se...

Ta koja neskoci na tebe odmah hoce nesto od tebe...sta god to bilo...dnk materijal, pare, seksualno iskoristi, bilo sta...

Opusti se, budi sto jesi, radi sto volis i nacices nekoga sa kojom delis neke slicnosti a odatle je vec sve lakse...

znas kako

prvo moras da budes lep,onda moras da budes jak i onda moras da imas pare
tacka kraj
e kad to budes stiklirao
onda ces shvatiti da za ljubav nije potrebna ni lepota ni snaga ni pare
i vratices se na pocetak na kome si sada
i sta onda ?
e to ne znam

Nisi u mojoj kozi pa ne razumijes
A i neces da priznas istinu
koju istinu? Hoćeš da te tešim kako nije problem u tebi nego u celom ženskom rodu i kakao su ovakve i onakve jer neće da ti pruže šansu...ma daj,odrasti.Pogledaj sebe,ako do sad nisi uspeo da ostavriš ništa sa nekom devojkom očigledno da im ne prilaš kakao valja i to treba da menjanš umesto što ovde ogorčeno kukakaš kako te neće i opradavaš svoj neuspeh time da su kao ovakve i onakve.
Niam u tvojoj koži,nravno da nisam,imao sam i neka jako loša iskustva sa devojkama i opet ih ne gledam kao kolektivni entitet koji deli jednu svest i jedan načiun razmišljanja.

Back