Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
GDE JE I ŠTA RADI? Vojislav Koštunica posle dužeg vremena snimljen u javnosti, njegove fotografije zapalile mreže
šta znam, kad bi se ti kojim slučajem kandidovao za predsednika ili premija, tvoja seksualna orijentacija me se ne bi ticala, ali nikad ne bi glasala za tebe a da znam da si mrzitelj životinja...
šta znam, kad bi se ti kojim slučajem kandidovao za predsednika ili premija, tvoja seksualna orijentacija me se ne bi ticala, ali nikad ne bi glasala za tebe a da znam da si mrzitelj životinja...
То се зове промена свести људи.
Нормалан човек би гледао да гласа за људе домаћине, који имају децу, који су радили, стицали, бавили се стваралачким радом у животу.
А ето миц по миц ми добисмо прво будалетину која уместо да је подизао децу он скупљао керећа гомна и прао кереће буље, а онда дођосмо и до лезбаче која се дичи својом јаловом сексуалном оријентацијом.
Требало је и Ђинђић и Коштуница то што су се њих двојица посвађали је велика несрећа која се десила Србији,. Ђинђић је требао мало да обузда своју сујету и жељу за тоталном доминацијом и да подржи Коштуницу на председничким изборима. Савим је могуће да га је то коштало главе јер ја уопште нисам сигуран да су Земунци знали да Наташа може прогласити ванредно стање и преузетим команду већ су веровали да када рокну Ђинђића да ће се систем распасти и да ће у том хаосу они избећи хапшење.