Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da pogledas u nekom Second Hand-u? :think:

Sad sam se setila imas slicne haljinice u malo retro fazonu
u butiku Boomode u Milenijumu (ako si iz Bg-a)

Ova haljina koju samo postavila je iz tog butika, ali nisam iz Bgd-a, već iz NS-a. Mada, možda uhvatim dva dana da odem do Bgd-a, ako me profesor pusti. :roll:

Ako već ne stignem, sašiću je, ali ni je bitna ideja - kroj.

Hvala u svakom slučaju.

Crocks videh za oko 3000 dinara u Avangardiji u TC Ušće, redovno dolazim u iskušenje da ih kupim i na licu mesta se preobujem kad me zabole noge:super:

Da li znate gde bi mogli da mi na sat stave metalnu kaišku, brzletnu?

Pa kod sajdžije :lol: A ne znam gde u BG ima sajdžija, al ima sigurno...
A jel ima neko ideju gde da nosim farmerke sa kojih mi je otpala jedna mala nitnica na nogavici, ko bi mogao da mi udene tu nitnu?

Mozete li mi preporuciti neke radje po BG-u (i tacne adrese,jer nisam iz BG) gdje mogu naci haljinu za matursko
Bitno mi je da je kvalitetan materijal(da nije neki ''sijajuci'' saten),da je haljina duga,sa dekolteom,kroja uz tijelo,boja nije od nekog znacaja
Kakve su cijene firmiranih modela(tipa cavalli,armani,guccci...).Moj budzet je oko 600 eura za haljinu
I gdje se prodaju modeli domacih kreatora?

Mozete li mi preporuciti neke radje po BG-u (i tacne adrese,jer nisam iz BG) gdje mogu naci haljinu za matursko
Bitno mi je da je kvalitetan materijal(da nije neki ''sijajuci'' saten),da je haljina duga,sa dekolteom,kroja uz tijelo,boja nije od nekog znacaja
Kakve su cijene firmiranih modela(tipa cavalli,armani,guccci...).Moj budzet je oko 600 eura za haljinu

pa za te pare sijaces ko jelka....
:)

mozda bih mogla i ja da je sasijem...:think:

Za matursku haljinu bih preporučila butik 13 na samom početku Bulevara, blizu crkve Svetog Marka. Butici Balašević su isto dobri, znam za onaj u Immo centru i u Piramidi, ali to je na Novom Beogradu.
Butik Verice Rakočević je u Kolarčevoj u samom centru.

Ne znam koliko para da imam nikada ne bih dale te pare za haljinu :worth:

Ne znam koliko para da imam nikada ne bih dale te pare za haljinu :worth:

Tačno tako. To ću obući jednom, eventualno dvaput, a onda će da čami u ormaru.

Ipak, za rimljanke dajem 100 eura i nije mi žao jer su kožne.

A haljinu ipak šijem... ništa mi se ne dopada i sve mi je obično, neoriginalno...

I imaću haljinu do kolena, bež, sa smeđom trakom ispod grudi, smeđom trakom u kosi i rimljankama (od štikli sam davno odustala, ne znam ja da hodam na tome, niti je primereno mojim godinama da se penjem na neke od 10 cm). E sad, kakav bi model trebao da bude da bi se uklopilo uz rimljanke? Savet? :confused:

Tačno tako. To ću obući jednom, eventualno dvaput, a onda će da čami u ormaru.

Ipak, za rimljanke dajem 100 eura i nije mi žao jer su kožne.

A haljinu ipak šijem... ništa mi se ne dopada i sve mi je obično, neoriginalno...

I imaću haljinu do kolena, bež, sa smeđom trakom ispod grudi, smeđom trakom u kosi i rimljankama (od štikli sam davno odustala, ne znam ja da hodam na tome, niti je primereno mojim godinama da se penjem na neke od 10 cm). E sad, kakav bi model trebao da bude da bi se uklopilo uz rimljanke? Savet? :confused:

Najbolje je da šiješ, ne samo zato što je jeftinije već zato što može da bude baš kako ti hoćeš :) A za rimljanke je skroz ok, meni lično ništa nije gore od devojke koja je bosa sa prljavim nogama u elegantnoj haljini- ko nije za štikle ne treba da ih nosi samo radi reda, jako je glupo... Ja sam imala na obe mature štikle, mada su na maloj štikle bile niske, ali kako su to otvorene (sandale) nisam se baš najbolje osećala, ipak sam imala 14 godina, da sad ponovo to proživljavam kupila bih baletanke :) Ne znam jel si ti mala ili velika matura, i kako si građena, kako voliš da se oblačiš, evo baš sam htela da postavim neku sličicu što imam na kompu ali je prevelika :( pokušaću da je smanjim...

Uh da nije malo previše tih 600 evra... Za jedno veče... + šminka, frizura, cipele...? :think:

Najbolje je da šiješ, ne samo zato što je jeftinije već zato što može da bude baš kako ti hoćeš :) A za rimljanke je skroz ok, meni lično ništa nije gore od devojke koja je bosa sa prljavim nogama u elegantnoj haljini- ko nije za štikle ne treba da ih nosi samo radi reda, jako je glupo... Ja sam imala na obe mature štikle, mada su na maloj štikle bile niske, ali kako su to otvorene (sandale) nisam se baš najbolje osećala, ipak sam imala 14 godina, da sad ponovo to proživljavam kupila bih baletanke :) Ne znam jel si ti mala ili velika matura, i kako si građena, kako voliš da se oblačiš, evo baš sam htela da postavim neku sličicu što imam na kompu ali je prevelika :( pokušaću da je smanjim...

Mala matura je u pitanju i najverovatnije ću šiti.

Ja ne volim te male štikle, a da se pentram na velike, nemam potrebe... visoka sam 174 cm, što je i više nego dovoljno... kad bih se popela na štikle bila bih viša od pratioca... :lol:
Opet, ne znam ni da hodam na štiklama, a ne planiram da učim još makar dve godine...
Kako sam građena? Hmmm... ne znam, proceni sama:

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...1105309323813_1559179103_232755_2994747_n.jpg

Jeste da se ovde i ne vidi mnogo ali to je jedina slika gde mi se vidi figura... kao... O_o

A što se tiče oblačenja... više je taj neki urban, casual, jer se tako najprijatnije osećam, a i to sam ja.

Nema veze što je prevelika, ili je smanji ili je stavi u spojler. ;)

Ja sam razmišljala o nečemu ovakvom:

2zzlwuv.jpg

ili ovo drugoj varijanti, samo sa trakom ispod grud, malo kraća i kombinacija boja bež/braon ali ne znam koliko bi to išlo uz rimljanke.

16m6czm.jpg

Hvala u sv. slučaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back