Gde ima da se kupi...?

Molim vas da mi pomognete! Nisam iz Bg-a,pa ne znam bas tacno gde su koji brendovi..
Zaljubila sam se u jednu jaknu STAFF(naskla sam je u butiku PASAGE).Braon je do pola kolena,kapuljaca,punjena perijem i silikonskim vlaknima. Kosta 9 000. Molim vas da mi kazete gde bi mozda mogla da nadjem Staff odecu.
Ili bilo koku drugu prodavnicu u kojoj mogu da se kupe kvalitetnije jakne! Hval unapred:worth:
 
poz!
da li neko zna gde u BG mogu da se nadju radnje sa kvalitetnom i modernim dugim perjanim jaknama?...mislim na ove nove, u space fazonu od nekog sjajnog ili lakiranog materijala...ne skroz sportske... Do sada sam videla samo takve kineske i one ultra skupe od 50hiljada i vise...znaci to su dva ekstrema koja ne dolaze u obzir :) treba mi nesto izmedju, sto se cene tice...
unapred hvala!
 
Molim da mi neko kaze ako zna gde ima da se kupi naruto traka,moj sin obozava taj crtac,posto je odlican sa svim peticama izrazio je zelju da dobije tu traku.Mi zivimo u Smederevu a ovde nigde nisam nasla cesto sam u Bg-u pa bi potrazila tamo.Unapred hvala!
 
nikako da nadjem..cula sam da su povukli iz prodaje lorealov glam shine cream lipstick 200 i 206..ima ga jos po negde..ako neko vidi,javite! unapred hvala..
 

Prilozi

  • glam-shine-cream.jpg
    glam-shine-cream.jpg
    4,5 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Cao svima. Moze li velika pomoc. Trebam muske pantalone sa produzenim nogavicama. Visok sam 201 cm imam 65 kg tako da mi trebaju pantalone sa jako produzenim nogavicama. Molim savet i za prodavnice u Novom Sadu i Beogradu. Hvala
 
Ljudi moji, meni i mojoj ćerki očajnički trebaju neke dobre zimske jakne.
Da li ste videli nešto da lepo izgleda, a da je toplo. Možda kada bi bile i malo strukirane, do kolena... to bi bio pun pogodak. Kapuljača i nije toliko bitna.
Sportski stil, a opet da nisu obične, da imaju ono nešto... da se razlikuju malo od drugih... u masi...

Baš tražim puno...
 
E da, moji su uz pomoć Maxijevih markica kupili bade mantil kajsije boje za mene.
I nije loš. Popuniš liflet i dodaš nešto više od hiljadu dinara i eto bade mantila. Sa kapuljačom.
Meni se svidja. Topao je i lepo izgleda.

Hvala, ali ne podnosim Maxi i nikad ne kupujem u njemu. Zivim blizu velikog Maxija, ali i drugih megamarketa, pa kupujem u njima. U Maxiju su spori, neljubazni i par puta mi se desilo da kupim nesto budjavo, a nije prosao rok.:roll:
 
Cao svima. Moze li velika pomoc. Trebam muske pantalone sa produzenim nogavicama. Visok sam 201 cm imam 65 kg tako da mi trebaju pantalone sa jako produzenim nogavicama. Molim savet i za prodavnice u Novom Sadu i Beogradu. Hvala

ti da jedeš, a ne da brineš o nogavicama..onda ćeš i lako naći dužinu...znaš, podhitno da si jeo jedno 20 puta dnevno!!!!!!! (za pantalone, pogledaj kod domaćih proizvođača..)
 
Poslednja izmena:
Gde ima da se kupi:
- kangool kapa (hoću sinu za Novu godinu)
- gde je otvoren taj neki novi Modni centar "Supermarket"? Da li je neko bio? Ima li šta da valja za kupiti za obući, a da je za normalne (dakle poslovno, svakodnevna varijanta, ne splavovi i to...)
 

Back
Top