Jel zna neko gde u Novom Sadu mogu da se kupe tregeri? I jos, ako moze, da nisu skupi i da nisu sa mrtvackim glavama ili tako nekim dezenom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel zna neko gde u Novom Sadu mogu da se kupe tregeri? I jos, ako moze, da nisu skupi i da nisu sa mrtvackim glavama ili tako nekim dezenom![]()
Gde sve mogu da se nadju stari brojevi raznoraznih casopisa????
Kakva divna tema!
Očajnički tražim grilon čarape prljavo_narandžaste/terakot/cigla. Ako ih neko vidi, biću beskrajno zahvalana.
kupila u sremskoj, jedna od malih prodavnicica sa desne strane kad krenes od kneza, bas su kvalitetne.
i još stotinjak drugih smajlijatužna smajlika![]()
ljuta smajlika![]()
smajlika: "ne tiče me se"![]()
smajlika maše sa grudnjakom![]()
smajlika koja se smeje![]()
zaljubljena smajlika![]()
"kako sam si lepa"![]()
smajlika se šminka![]()
smajlika si suši kosu![]()
eojo evo ja cu ti kazem
galerija 'sunce' (il' takonesto, al' mislim da je bas 'sunce'-nema da omanes, obe stvari im obicno bleje u izlogu) u 27.marta (sada kraljice marije) na potezu izmedju ruzveltove i vise poslovne skole
imas i jedno i drugo
lava ti je oko soma-zavisi koja velicina, a t.kugla oko soma i po-2![]()
Pozdrav!
Pomagajte...Gde mogu da kupim manikir set?Makazice,pinceta,turpije i sta vec sve ima...
To bi trebao da bude poklon pa mi treba nesto kvalitetnije,elegantnije.
Hvala
negde kod tramvaja i poslovne, taj potez..?? oću ja lafa lampu..
e, i đoobretarac mi treba, otišla mi gajkica drvce danas...
za te pare su to kratki kapooti..!!! u zari u knezu košta 15 000, kupio ja, uzo največi xxl misim.brojevi su im katastrofa, za patooljke metrosexualce... al moro sam da uzmem, ima i benetonu al su sivi nako, logoraški..e,onda pošto sam se bio nemaračio da kupim, neam ja vremena da idem u kupovinu..reko sam u subotu ili nikad..zemlja proizvodnje maroko, kao u ma.nose đubretarce, al ajde de..zemlja uvoza španija. lep je, crn je....ima rusku kragnu kad se skine kapuljača, postavljen, milion džepova...i, šta onda biva..onda biva da sam ja to kupio i naletim na gant prodavnicu...tamo je đoobre 500 €...ali znaš kakav je, jaoooo..fe-no-me-na-lan....tražiću da mi pošalju iz us ..tamo nije više od 150$....
ineče sam pročito ovde da ima kao u nikolasu...to nisu đ. to su kratki kapooti...!!! ja pitao da li prave, kažu..ma jock.. tamo ima dobrih sakoa za 12-15 iljada.. e, a mornarski kaputi..jakne u stvari..ko šo nosi korto malateze.sa reverima i sve.. za male pare, odličan štof, mekan, sve, voona...ha..za sitne pare...oko 9 soma...
lafa lampu ću da pazarim danas-sootra...krečio sam stan i sfe..pa oću osfežim ambijent sa plootajućim žoomancima.. ( :
aj..nek' si ziv i zdrav
e, aj kad bides is'o po tu lavu
vidi jel ima ljubicasta
oko za oko, info za info![]()