Gde naci dobre i kvalitetne crne helanke(Bg)?...Mogu biti i one shto se kao malo sjaje ..a trebaju mi i pamuchne....Hitno je!..
U Decibelu....ima prodavnica u maloj Piramidi na NBg...a ima i u Požeškoj na B.Brdu.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde naci dobre i kvalitetne crne helanke(Bg)?...Mogu biti i one shto se kao malo sjaje ..a trebaju mi i pamuchne....Hitno je!..
U Decibelu....ima prodavnica u maloj Piramidi na NBg...a ima i u Požeškoj na B.Brdu.....![]()
znate li gde imaju da se kupe kamperski rancevi 50-70 L, i koje su cene?
Molim vas da mi neko kaze gde ima da se kupi lava lampa i Teslina kugla =)
Mooooooolim vas....Hitno mi treba informacija,gde mogu da nadjem crne ili bele rukavice do lakta,bez prstiju od pamuka,sintetike ili slicno,kao sto koriste plesacice i one sto igraju break dance....????
Hvala
jel zna neko gde u BG imaju da se kupe makete brodova......treba mi za poklon?
zahvaljujem unapred![]()
Mooooooolim vas....Hitno mi treba informacija,gde mogu da nadjem crne ili bele rukavice do lakta,bez prstiju od pamuka,sintetike ili slicno,kao sto koriste plesacice i one sto igraju break dance....????
Hvala
ima u vase carapica (izmedju narodnog pozorista i kalemegdana) vojna radnja u kojoj sam kupila makete aviona, pa predpostavljam da imaju i brodove