bg_girl
Zainteresovan član
- Poruka
- 136
ne znam koliko para mislis da das, ali ja videh nekoliko modela, vrlo lepi, u mexx-u u merkatoru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
azija rulz... sve se ionako tamo sije, a robna marka bi trebalo samo da garantuje odredjeni kvalitet pamuka... u beogradu - springfield, cene okej (nisu 1300, nego vise), i kvalitet okej... zbunila si me sa azarom - kao da sam videla negde da i dalje najnormalnije prodaju i muske kosulje?Inace i te letnje kosulje su Turske, ali erten i sasvim su OK, nosio ih je celo proslo leto.
azija rulz... sve se ionako tamo sije, a robna marka bi zbunila si me sa azarom - kao da sam videla negde da i dalje najnormalnije prodaju i muske kosulje?
mislim da ne mozes (bez rizika) kupiti dobru kosulju za 1300 dinara... to je caka sa tim jeftinim stvarima, 4-5 pranja max i krene raspad sistema... :-?
pa vidi clio,zar ti nije jeftinije da kupis 2 po 4000 i da mu to traje npr 2 god(dobro dodaces jos poneku ali primer) to ti ispadne ulaganje od 333din mesecno
a posto su se te dve iskrzale posle nekoliko nosenja recimo da ces morati za 2 god da ih kupis bar 10 i to ispada 1083 mesecno
malo li je za tursku robu?
Ako ti je usput imas u Sarajevskoj butik, cini mi se da se zove Step, mali je, plava tenda, imas mnooogo muskih kosulja, ispod 2000 din. su, cini mi se oko 1600din. Bas ima tih sportskih varijanti, kupila sam tati pre par meseci (nije se raspala, nije ni pobledela)
А има и у Спрингфилду, на снижењу око 1600 динара, али је проблем са бројевима, наравно...
Видела сам супер мушку кошуљу, сиве боје, на дискретне пруге, од квалитетног памука, али само XXL број, и то 3 комада.
Hvala, Sarajevska mi je blizu, mogu da se spustim. Nego u kom je delu i sa koje strane, kazes da je butik mali, pa da ne promasim :shock: .
To ti je između Durmitorske i Miloša Pocerca ili koja je sledeća vertikalna, sa desne strane kad ideš prema Balkanskoj...
BTW u istom butiku uvek ima extra zanimljive ženske garderobe![]()
Nije vazno odakle ste..samo da mi pomognete!!Treba mi kompas nov ili polovan!!Po mogucstvu neki lepog izgleda,nasla sam vec neke ali su suvise vojnog nekog fazona.Gde god da mi jave da ima otisla bih da ga kupim da poklonim dragom,da moze uvek lako da me nadje!!
Kupila ja kod Kineza lampu, obicnu, baterijsku, spolja pink, halogeno svetlo(valjda se tako kaze) i ima neki kanap. Tek posle mesec dana provalim da na tom kanapcetu ima nekakvav medaljon i da je to ustvari kompas, i da za divno cudo, strelica uvek pokazuje sever.