Imas neke montone u Milenijumu kod Irene Grahovac.A na koje iz 60ih mislis?
iz sesdesetih...Ma one sto se u njima hoda kao u skafanderu,iz vremena Ljube Moljca...
Hvala pogledacu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas neke montone u Milenijumu kod Irene Grahovac.A na koje iz 60ih mislis?

gde ima da se kupe one rukawitze bez prstiju??
Gde ima da se kupe carsavi za duseke sa lastisem na navlacenje?
Gde da kupim "produžni" za telefon, pa još i lopov? :?![]()
grrrr budale :?Možda nije baš za ovu temu, ali da li znate neku teretanu ili plesnu školu na Novom Beogradu u kojoj drže orijentalni (trbušni) ples? Baš bih volela da opet idem, a nigde u okolini više ne drže.![]()
Ja tražila po elektrošopovima gde sam stigla, kažu možda postoji al' mi nemamo :?
Zaboravili su da mi kažu u Beotelu da slobodna veza važi samo za jedan telefon :? a ja već izmenjala sve utičnice za spliteregrrrr budale :?
Kristina iz plesne škole Makris drži časove orijentalnog plesa na Novom Beogradu na adresi Bulevar Dr. Zorana Đinđića (nekadašnji Bulevar AVNOJa) br. 35A- prostorije “Arena arta”. Zaista preporučujem, od Kristine se može dosta toga naučiti, različiti stilovi i plesovi sa različitim rekvizitima.
postoji razvodnik za telefon, tako povezes jos jedan telefon, medjutim verovatno ces cuti shum, a to se resava sa jos jednim spliterom koji stavi na taj drugi telefon. takve zajebancije imas na buvljaku, evo imam ja telefon od jednog finog cike, ti ga dam na pp ako oces pa ga pitaj da li ima.Aha. Jedan telefon radi, ali ostala dva ničemu ne služe, malo je nefunkcionalno..... da li je neko možda našao rešenje za to? :shock: