Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apache:
Da li je neko vidjao po Beogradu bourjois dezodoranse?
sad....ja dezodoranse kupovala nisam, ali postoji parfimerija koja, ukoliko se dobro sećam drži isključivo proizvode bourjois i del mar, u podzemnom prolazu kod doma omladine...ima dosta njihovih proizvoda i jeftiniji su nego na drugim mestima u gradu.
dalje, u trznom centru futura na slaviji, nemanjina, u jednoj parfimeriji sam takođe primetila da reklamiraju bourjois, ali nisam ulazila, tako da ne znam kakav im je asortiman

Devojke treba mi pomoc......velika....
Htela bih da kupim trenckot ali ne mogu da nadjem u gradu nista ni priblizno........kvalitetno...
U Mangu sam videla neki "pokusaj" kratkog mantilitja, "made in Vietnam" i 100% poliester.... :roll: uzas zivi..........sama plastika.......
Ja bih nesto sto dise, bar kombinaciju sa pamukom........ako neko mozda zna gde bih mogla to naci bila bih mu ekstreeemnooo zahvalna.........obih noge....... :D

Bila sam u Moni pre 5-6 dana (Kralja Milana, Terazije i Knez), ali nisam videla ništa tome slično...mada možda su u međuvremenu dobili. Ima nešto somotskih mantilića od jesenas, ali tek poneka veličina.

Ja sam kupila mantilić dužine do kolena u Zari, dobar materijal, OK model.
Ima više dužina i krojeva, mislim da ćeš tu naći nešto.

hmmm.....mona....ne bih kozu....ja u stvari i ne znam da li je u moni sve koza....:)
U Zari sam bila, ali tamo nisam videla mantile.....mozda jedan samo....Mada je bila guzvetina neka, sudarali smo se jedni sa drugima pa sam se iznervirala i izasla napolje:)
A na sajmu su imali neke male velicine...videla sam taj...:(...Nazalost ima me metar i 80....:)

moze li mi neko pomoci gdje u beogradu da trazim maturalne haljine??inace nisam iz beograda,pa ako mozete adresu i ime prodavnica da mi navedete.hvala
(trazim haljinu nesto na ovaj fazon)

Prilozi

• uzor1.jpg
    uzor1.jpg
    33,3 KB · Pregleda: 44
cudesnanina:
moze li mi neko pomoci gdje u beogradu da trazim maturalne haljine??inace nisam iz beograda,pa ako mozete adresu i ime prodavnica da mi navedete.hvala
(trazim haljinu nesto na ovaj fazon)
....tako topla i sjajna... tako velika i zzuta... :lol: :lol:

...vidjala sam super haljine sa korsetima u "balashevicu"... imash ih na vishe mesta u bgd.... al` njihove kolekcije nisu, ovaj, tako, "jarke".... (znam da je zzuto hit!, ali....)

ma nee..nisam ni mislila na ovako jake boje,nego sam ovu haljinu slucajno nasla koja opisuje ono sto zelim.evo jos nekih primjera.i mozes li mi molim te napisati tacnu adresu tih prodavnica?ili svih prodavnica gdje mislis da bi mogla naci nesto sad aktuelno. npr. gornji dio moze biti ovakav kao na ovoj drugoj haljini.ili jos bolje,ako znate site nekih prodavnica u beogradu

Prilozi

• uzor2.jpg
    uzor2.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 40
  • gornji dio.jpg
    gornji dio.jpg
    21,4 KB · Pregleda: 45
Cudesnanina, slicne haljine sam vidjala u radnji Verice Rakocevic, u Kolarcevoj ulici (bas u centru, preko puta Trga), a mozes da potrazis i u radnjama Balasevic, ja znam samo onu u Piramidi, to ti je malo dalje na Novom Beogradu. Ima i zanimljiv butik u Cumicevom sokacetu, na spratu, zove se Stefani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back