- Poruka
- 55.393
volela bih nešto ovako(kada žica ne bi smetala)
![]()
![]()
Ovaj drugi je predivan

Lisca ima dobre ali su skupi..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volela bih nešto ovako(kada žica ne bi smetala)
![]()
![]()
nije gde ima da s ekupi, ali gde imam da odnesem tasnu od prevrnute koze, vrlo osetljivu, na hemijsko ciscenje? ako moze u blizini Vuka, bilo bi jako zgodno, lol
nisma mislila da je ociste iznutra, no spoljabas tu kod vuka gde je ograda pa desno..imas one likove.. odmah ces ih prepoznati....njima odnesi tasnu ocistice je...potpuno.... ne mora cak ni da bude od prevrnute koze
doduse nisu uvek zgodni![]()
imaš ih u svakoj malo bolje opremljenoj pozamanteriji.Gde mogu kupiti nitne za prisivanje ili lepljenje na garderobi?
Hvala![]()
Na pocetku Radnicke kod Spensa, skoro otvorena. Imaju veliki izbor svakakvih sireva, kada budes imao vremena prosetaj![]()
u jevrejskoj kad prodjes sinagogu,sa te strane ima butik u kome prodaju muska odela i posebno sakoe.nisu uopste skupi,a bilo je bas lepih modernih.moj sin je tamo kupimo strukirani sako od lana prosle godinePozdrav, treba mi mala pomoc zena ( moze i muskaraca ukoliko posecuju ovu temu,ne diskriminisem ) iz ns prvenstveno
elem, nesto isplanirah za maturu da kupim ovakav sako (link ispod posta) i pretrazih zmaj jovinu i big al ne nadjoh nista slicno,pa da li neka slucajno zna gde bi se moglo naci tako nesto,bio bih veoma zahvalan
p.s nisam linkovao sliku lepo jer kucam sa mobilnog...
Pogledajte prilog 328903