- Poruka
- 15.014
e toga je bilo i na sajmu antikviteta, na slaviji, ima to bar jednom ako ne i dvaput mesechno vikendom, tih flashica. je l kralja petra da nije vishnjiceva i tamo ima tih radnjica
mada ok kralja petra, da ima tu negde bash parfimerija, valjda prave parfeme ! ruchno?
a de imaju neke chizme da se kupe a da ne propushtaju vodu....zhenske chizme, ravne, crne, mozhe antilop, da nisu neke shiljate i nabudzene, najobichnije...41 broj...znam ima toga po gradu treba gledati nego ako neko zna ovako odma : ) to da nece da propuste vodu ako padne kisha a da mogu da idem po snegu...ove su bile kupljene u lole ribara ali ne znam da li to jos postoji ta radnja
eto ko kupi nek mi donese
mada ok kralja petra, da ima tu negde bash parfimerija, valjda prave parfeme ! ruchno?a de imaju neke chizme da se kupe a da ne propushtaju vodu....zhenske chizme, ravne, crne, mozhe antilop, da nisu neke shiljate i nabudzene, najobichnije...41 broj...znam ima toga po gradu treba gledati nego ako neko zna ovako odma : ) to da nece da propuste vodu ako padne kisha a da mogu da idem po snegu...ove su bile kupljene u lole ribara ali ne znam da li to jos postoji ta radnja
eto ko kupi nek mi donese