Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije baš gde ima da se kupi, ali - znate li neko pristojno mesto u širem centru Beograda koje bi se moglo iznajmiti za žurku, za jedno šezdesetak ljudi?
Bitno je da ima prostora za đuskanje, da nije zabranjeno pušenje, da možda može da se dovede bend, da nije fajront u ponoć, da postoji opcija njihovo piće, a i moje, pa da vidim šta mi više odgovara.

nije baš gde ima da se kupi, ali - znate li neko pristojno mesto u širem centru Beograda koje bi se moglo iznajmiti za žurku, za jedno šezdesetak ljudi?
Bitno je da ima prostora za đuskanje, da nije zabranjeno pušenje, da možda može da se dovede bend, da nije fajront u ponoć, da postoji opcija njihovo piće, a i moje, pa da vidim šta mi više odgovara.

Samo reci tacno koji datum i nije problem..da li bi vise kao club ili bar?

slomila, nemam...

veoma plitak akvarij, palo mi na pamet da odnesem staklaru neki da mi stese visinu :think:
..мени, добро звучи идеја, то би и мени пало на памет, волим да поправљам ствари...
:D
Samo reci tacno koji datum i nije problem..da li bi vise kao club ili bar?
..нађе ли фамозни сакоУ?.....:eek:

ovo i mene zanima, ali bi mi više odgovaralo da je bašta sa travnjakom, i da ima opcija nekih svetiljki :think:
je l' postoji uopšte tako nešto u Bgd-u?
..где постоји, ако у Бгд не?...:hahaha::hahaha:

Iskulirali me, apsolutno, nazovimuski na automobilizmu, mozad neko ovde zna:
Jel zna neko koji je raspon cena za citroen c4 new?
..добра фора.:sad2:
у ствари, незнам.:sad2:

Ima u zari 2..1 je 7 drugi 3,5 hiljade cini mi se al nije to bas to sto sam zeleo..malo je materijal bzvz i nije onako bas sportski model

Ја разумем да су поједини мушкарци Стварно захтевнији од жена , по питању облачења, ја сам , нпр.практична, чак мрзим да идем у куповине...
...не знам шта да ти кажем, ако живиш у Бгд, а претпостављам да да, онда имаш велики избор и маркиране и немаркиране робе...
Трагај, па ћеш наћи..
Нека спецјална прилика, или онако...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back