Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oces drugarica iskusna da ti kaze ili hoces da se mucis ?

Da bi okacila tu dasku treba da ima debljinu.
Standradna daska u sto prodaju u stovaristu je 16/18 mm
Da bi je stavila na zid postoje neke joj en znam kako se zove izgleda kao hemiska olovka i onda se jedan deo ubaci u zid a drugi ubusi u dasku.
To je oko 10 mm debelo i rizikujes da ti pokida dasku.
Da bi dobila debljinu spojice ti dve daske.
Dok platis kantovanje ima da te izadje isto kao gotova.
Pored toga zbog spajanja daske rizikujes da se to opet lose odradi.

Mnogo je prakticnije i manje stresno kupiti gotovu po nesto vecoj ceni i setila sam se postoji daska i u Jela Gagodina asotrimanu a njih ces naci u Forma ideale.

Taro,
u Zemunu imaš nekoliko tih stovariša, bivši Šipad u Ivićevoj, (mala ulica, tj. ustvari nastavak Bežanijske ka Tošinom bunaru iz pravca Glavne) sa leve strane odmah posle semafora,
pa nekih 500m niže u samom Tošinom bunaru u pravcu od Zemuna ka NBG, mislim da se zove Drvomarket ili tako nekako sa desne strane.

ako se setim još nekih pišem

Tara, evo ti neka od najpoznatijih koji prodaju ivericu sa sve secenjem,kantovanjem i pratecim materijalom za besenje polica
Dipo na Novom Bgd preko puta Delte
Darex na Autokomandi kod Hitne pomoci
Eurohrast na Vidikovcu
Stovariste na Bulevaru JNA 56 kod FON-a
Crvena Jabuka u Djure Djakovica

za Stovariste u Bul JNA sam sigurna da imaju i obicne najobicnije daske koje posle mozes da farbas,a imaju i univer...pa ti biraj :)

Tara, evo ti neka od najpoznatijih koji prodaju ivericu sa sve secenjem,kantovanjem i pratecim materijalom za besenje polica
Dipo na Novom Bgd preko puta Delte
Darex na Autokomandi kod Hitne pomoci
Eurohrast na Vidikovcu
Stovariste na Bulevaru JNA 56 kod FON-a
Crvena Jabuka u Djure Djakovica

za Stovariste u Bul JNA sam sigurna da imaju i obicne najobicnije daske koje posle mozes da farbas,a imaju i univer...pa ti biraj :)

Ti si Jeco, baš obaveštena o svemu i svačemu ... :worth:

hvala vam žesnke na svesrdnoj pomoći : )
odlučila sam da odem u stovarište, ako ništa drugo bar da vidim šta se tamo depava, šta sve ima i kako izgleda, pa ako ne nadjem ništa ili shvatim da mi je sve to mnogo komplikovano otićiču u formu ili kiku, samo se nadam da cene nisu kao u home centru

jelena, to stovarište u bulevaru jna i meni najviše odgvora, plus tata mog druga redovno ide tamo pa ću videti sa njim
e sada kakv će biti ishod akcije i gde ću na kraju kupiti javiću vam : )

Tara, moja sestra ima police u sobi napravljene tako. Ne bih ja to nazvala stovariste, to su firme koje se bave prodajom iverice, iseku ti, zalepe kant traku... Tu svi majstori sto prave kuhinje, ormane, stolove, sav namestaj kupuju. Ti nacrtas sta hoces, oni ti iseku, naprave rupe za sarke itd.
Mojoj sestri je drug napravio police za neke male pare. Tri daske i po 2 ona drzaca sa zid za svaku dasku i to je to.

uglavnom na svim mestima koja seku ivericu ima i svih pratecih potrepstina za kacenje police...
kant traka je lepljiva traka u boji koja se lepi na delove daske gde je secena,da se ne bi videla tekstura iverice...prakticno izgleda ovako
kant_trake_big.gif

pretpostavljam da znas da boju mozes da biras...da bude ista kao boja daske ili drugacija..njima je tamo svejedno koju ce boju da stave ali moras da im kazes :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back