Je l' zna neko gde ima da se kupe normalne mushke farmerice? Najobichnije!
Ne one izbledele, niti pocepane, niti sa nekim chudnim shavovima - najobichnije!
Ne one izbledele, niti pocepane, niti sa nekim chudnim shavovima - najobichnije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde tačno affro?
proveriću koliko sutra, ali jel u Pejtonu ili blizu, a ako je blizu, na koju stranu?
nisam ja to videla, a baš bi mi valjalo, idu mi dva muška rođendana:muž i brat-mogu bar jedne farmerke....
to onaj mali butik od pre 15 god???
gde da kupim patike s tockicima aman?
gde da kupim patike s tockicima aman?
Izvin'te.....a čemu to služi?
Gledam, gledam i mislim se....'ladno sam glupa.
Bilo u Office shoes..aman![]()
Još nisi primetila decu koja prolete pored tebe a nemaju roške... i ne trče...Šlog me strefio, dugo mi je trebalo da provalim točkiće
![]()
Nisam :eek
Al' kako se kotrljaju na onome, pa ima samo jedan točkić, na peti?
sa'ranice me!
sad sam shvatila sto su skupe => pa to je za veliku decu
ovo dete je predskolski uzrast i sva je sitna, imal' sta slicno za manje decove?
patike s tockicima br manji od 30?
ako boga znate, mio mi je zivot, a ja ih nalozila na poklon :-(
Gde ima da se kupi privezak u obliku žabe? POOOMOĆ!!!!!!!!!
Imas u Novom Pazaru , posto idem tamo videla sam ih , ali ih slabo donose za prodaju po radnjama jer nije neka potraznja za njih a mogu ti reci i da su jeftinije od ovih sada modernih , negde oko 8-10 evrica.
...jes' a kolko košta put do Novog Pazara i nazad...a pazarskih farmerica ima
u Bg na nekoliko mesta...
Ma znam ali kazem da ih ima na veliko ,sto znaci da mozes naruciti u tim radnjama u BG. da vam donesu , sto znaci da ih ima na trzistu, na to sam mislila.![]()