Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Waterfall

ma, nisu možda baš skijaške al jesu za planinčinu.... onako nabudžene i treba da ne propuštaju ništa... tražila sam sliku na guglu al ne znam kako da ih imenujem pa dobijam šlj rezultate :confused:

@donamileva

joj... :( ozbiljno..? Bezveze... ja mislila da to baš super funkcioniše...

I dobro, devojke/žene, šta vi koristite u ovo nedoba da vam noge ostanu suve?! Znači, mislim i kad je bljuzgavica i kad je kiša i kad je onaj užas, desio se jednom u decembru - i previše, da ne možeš da gaziš a da ne ugaziš u ogromnu baru bljutavog mokrog snega.

kupila ja početkom sezone ćeri te roze u tempu, tada bile duplo skuplje, ali mislim da su to te, tada ih je bilo i u većim brojevima
prvih par nedelja odlične
sad propuštaju iako se ne vidi da su igde pocepane:dash:

Pa kinesko ***** sta si ocekivala u Tempu da ce da traje ...
Milesa optimisto !

Zovu se moonboots ....i ima ih gde hoces...Usce, delta city, polino, intersport.

ja sam imala neke super čizme, lakner, austrijeske, ali su sine skupe ko djavo,ali sam ja radila za njih i onda sam ih dobijala po nabavnim cenama, a koštaju oko 20.000 al su mnogo dobro, tople,ne propuštaju, ne klizaju se...
a martinke su zakon, samo da se ne klizaju

I dobro, devojke/žene, šta vi koristite u ovo nedoba da vam noge ostanu suve?! Znači, mislim i kad je bljuzgavica i kad je kiša i kad je onaj užas, desio se jednom u decembru - i previše, da ne možeš da gaziš a da ne ugaziš u ogromnu baru bljutavog mokrog snega.

Ja sam prosle god. u Office Shoes-u kupila Skechers cipele/patike (ja to tako zovem),
imaju krzno, tople su, ne propustaju..bile su oko 5.000 na snizenju..

Nema ih na sajtu Office Shoes-a ali nekako nadjoh sliku
1035890-p-DETAILED.jpg

Poslednja izmena:
Martinke jesu kul ali - sad ćete da mi umrete od smeha - ja ih nekako prerasla.

Nosila sam ih u srednjoj školi u vreme svoje hipi faze, sad mi se nikako ne uklapaju u sliku mene...

al izgleda da ne moš spojiti estetiku i funkcionalnost :(

hvala svima na odgovorima :)

Pa nista te ne kosta da prosetas do kraja kneza , imas beneton ukralja petra mozda ima i na odelenju za velike nesto sa diznijem.

Bilo je i u zari ....opet na decijem.

Pogledacu Mirka, tnx :)

Teranova je izbacila Dizni kolekciju, videla sam pre neki dan u Delti.

edit: Medo, ebem te tjoravu!

Mislim da su majice bile oko 1500, ali nemoj da me držiš za reč.

Hvala medo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back