Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima kod moje svekrve u Vrscu...garant :mrgreen:
samo nemoj da me saljes da ti kupim,pliz...nesto sam "lepo" raspolozena ovih dana pa ne bih da se dokusurim :dash:

salim se..kad god nesto nisam uspela da nadjem u Bg,tipa,crtaci,albumi,knjige..tamo je na kioscima bilo u izobilju...zovem ujutro da proverim,pa javljam :)

Je l vidite ove skijaške čizme što ih furaju devojke po gradu otkako pada sneg?

Jako mi trebaju jer mi je dopiiiip da imam mokre noge kad god moram da ugazim u neku baruštinu, a par hiljada za fensi brendirane iz Kneza ne dam. Ima u Tempu predivnih rozih za 700 dinara - al mrka kapa, najveći broj 34. Je l video neko nešto slično kojegde po povoljnoj, studentskoj ceni?

Jako mi trebaju jer mi je dopiiiip da imam mokre noge kad god moram da ugazim u neku baruštinu, a par hiljada za fensi brendirane iz Kneza ne dam. Ima u Tempu predivnih rozih za 700 dinara - al mrka kapa, najveći broj 34. Je l video neko nešto slično kojegde po povoljnoj, studentskoj ceni?

Electra,
na koje cizme mislis? :think:

kupila ja početkom sezone ćeri te roze u tempu, tada bile duplo skuplje, ali mislim da su to te, tada ih je bilo i u većim brojevima
prvih par nedelja odlične
sad propuštaju iako se ne vidi da su igde pocepane:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back