Gde ima da se kupi...?

Ako zanima još nekog osim mene, nema cveća na šnalama ni u Bloku 70 :)

Uzgred, je l video neko negde disko kuglu? :mrgreen:

Pitala u jednoj radnjici u onoj ulici što vodi od Zelenjaka do Kosančićevog venca, zaboravila sam kako se zove, pošto imaju u izlogu... i kaže da ih ima u Bloku 70, a ja ne videh ni jednu.

Ako zanima još nekog osim mene, nema cveća na šnalama ni u Bloku 70 :)

Uzgred, je l video neko negde disko kuglu? :mrgreen:

Pitala u jednoj radnjici u onoj ulici što vodi od Zelenjaka do Kosančićevog venca, zaboravila sam kako se zove, pošto imaju u izlogu... i kaže da ih ima u Bloku 70, a ja ne videh ni jednu.

tako sam ja prosle godine videla milion roletni od bambusa u bloku 79,ove godine kad mi je trebalo,bilo je samo na jednom mestu i to jedva nekoliko komada!!!
Ja sam videla diskokugle u bloku 70,pre 2 meseca.
Proaj u radnjama sve za... mozda tamo ima...

Оћу и ја то!!!:besna: :per:

Где има Пурол паста да се купи?

Mirka,
si gledala u Blue bellu na Dedinju?
Ili u Orijent Emporium radnji u Vojvode Stepe negde oko broja 150?
Tamo je bilo prekrivaca svih boja!!!

Hvala Jeleni , kupila sam danas prekrivac divan , kvalitetan, tezak i LJUBICAST u Orient Shopu u podzemnom prolazu ka balkanskoj na terazijama ....2780 din.

jeste najskuplji al je nemerljivo kvalitetniji od ostalih.

Storm ....ako vidis javi se ....ima jos jedan .
Da idem da kupim i da ti saljem ???

Evo fotka :)

2rfzg34.jpg

Супер боја, Мирка!!!:super:

Хвала што се ме се сетила!:rumenko:

Ја сам исто пазарила прекривач пре пар дана, с једне стране је цео љубичаст, али светлији од твог, више онако боја лаванде, док је са друге црни у основи са роза и љубичастим цветовима!:klap: Био је један једини, на бувљаку.:mrgreen:

...flanel ili tako neki materijal pogodan za posteljinu al` sa "bebecim" motivima?
(ne dam 5000 za posteljinu :roll: )

Italtesove radnje imaju takve materijale...stari Merkator,Bokeljska (ispod Fransa) ili iza ledja bioskopa "Roda" na Banovom Brdu(ja znam za te tri)
A imas u tim radnjama i decije posteljine (koje kostaju 5000 din),samo ih oni mere na kilo pa cela posteljina kosta oko 2000 din.Ja sam cerki kupila Zvoncicu,Princeze i Jagodicu Bobicu,a ima ih jos desetak dezena...

Ја сам исто пазарила прекривач пре пар дана, с једне стране је цео љубичаст, али светлији од твог, више онако боја лаванде, док је са друге црни у основи са роза и љубичастим цветовима!

Storm,
mora da je prelep :klap: Bas lepo zvuci :)

Italtesove radnje imaju takve materijale...stari Merkator,Bokeljska (ispod Fransa) ili iza ledja bioskopa "Roda" na Banovom Brdu(ja znam za te tri)
A imas u tim radnjama i decije posteljine (koje kostaju 5000 din),samo ih oni mere na kilo pa cela posteljina kosta oko 2000 din.Ja sam cerki kupila Zvoncicu,Princeze i Jagodicu Bobicu,a ima ih jos desetak dezena...
Ima jedna radnjica preko puta Cvetkove pijace (malo uvucena)
Imaju takve materijale.

:ok: Hvala puno, pogledacu!

Back