Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smokvičica:
jer je sve njihovo meni premaleno
ja sam velika zena

Ovo kao ja da sam pisala, samo umesto velika bi trebalo debela. :(

Ja pred more tražila one 3/4 helanke, i nigde ni u jedne nisam uspela svoje noge i cenjenu pozadinu da spakujem. :(

Tako da, smokwo, ako nađeš negde helanke za tebe, vidi jel' ima za broj šire za mene, pa će mi sestra, koja je u NS kupiti. :D

Ovo kao ja da sam pisala, samo umesto velika bi trebalo debela. :(

Ja pred more tražila one 3/4 helanke, i nigde ni u jedne nisam uspela svoje noge i cenjenu pozadinu da spakujem. :(

Tako da, smokwo, ako nađeš negde helanke za tebe, vidi jel' ima za broj šire za mene, pa će mi sestra, koja je u NS kupiti. :D

ti i ja treba da krenemo u zajednicku setnju po radnjama,bila bi to dobra zabava :)

pa treba naci dobru snajderku, materijal, odlaziti na probe, puknuti puno para..

probe za helanke?
ili mislish pantalone kad shijesh i drugo?
helanke bih i ja znala sashiti, a tek sam pochela da se bakcem sa mashinom...a materijali nisu uopshte skupi, samo treba naci adekvatan za helanke, da nije skroz likra da ne bude sjahteci shto bi rekli :lol:;a opet da nije ni skroz pamuk jer ce brzo da se otegli

ma ne bih ja helanke u zivotu navukla na sebe....vise se patim zbog kosulja i pantalona

e to da...znaju krojachice da klepe poshteno :evil:
moja divna krojachica koja me zna ko zlu paru:lol: i ne naplacuje mnogo vishe ne shije, tj shije ona, ali bez volje pa rizikujem da mi skarabudzi neshto:confused:
ali ajde da razumem zenu, vec je stara i bash je njoj sad do toga da se bakce sa cepidlakama poput mene
a shta cu ja za dalje :sad2:

i kako ti resavas problem? ja odem na decije odeljenje nekad...

a cipele za posao...trazim neke lepe ravne da su kozne i crne I nemaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Nikako! Ravne cipele i patike i na šniranje mi nisu problem... cipele na štiklu nemam normalne (i slovima - nemam), i ovih dana skupljam hrabrost da krenem u potragu... sandale i tako to sa kaišićima isto se snalazim ali da nađem normalne, obične, na nazuvanje - to nema šanse! :(

Nikako! Ravne cipele i patike i na šniranje mi nisu problem... cipele na štiklu nemam normalne (i slovima - nemam), i ovih dana skupljam hrabrost da krenem u potragu... sandale i tako to sa kaišićima isto se snalazim ali da nađem normalne, obične, na nazuvanje - to nema šanse! :(

Znam isto...uzas :( kinezi imaju mali broj ali im odeca smrdiii i nije kvalitetna mislim koliko para toliko muzike ,...za jednu sezonu je ok...

Treba da nadjem neku novogodisnju haljinu sa stilom (ne dopichnjake i ne jeftine krpe sto ova deca nose) nego nesto
malo kvalitetnije a ne znam ni odakle da krenem a sve nesto kao moram do BGa da dodjem ....a ne podnosim ga!

Znam isto...uzas :( kinezi imaju mali broj ali im odeca smrdiii i nije kvalitetna mislim koliko para toliko muzike ,...za jednu sezonu je ok...

Treba da nadjem neku novogodisnju haljinu sa stilom (ne dopichnjake i ne jeftine krpe sto ova deca nose) nego nesto
malo kvalitetnije a ne znam ni odakle da krenem a sve nesto kao moram do BGa da dodjem ....a ne podnosim ga!

E sa odećom već nemam problema ko sa obućom, a i skrativa je! :lol:

POMAGAJTEEE!!!:dash:
Gde mogu da se kupe, odnosno u kojoj prodavnici u Beogradu, cizmice italijanske marke Air Step? Naime, u subotu smo kcerka i ja obilazile radnje u Obrenovcu i - gle srece " naletele" na predivne cizmice / cena 13.000 din /kcerka se odusevila i posto nisam imala tu sumu zamolila sam izvesnu gdju zvanu prodavacica da nam ostavi dok ne odem do bankomata da podignem novac i gle iznenadjenja - cizmice su se prodale?????? uz obecanje da ce pogledati u magacinu i javiti nam.........Ipak moje razocarenje je vece od kcerkinog....ona je to nekako prebolela ali ja bas tesko...mnogo neprofesionalno...ali sada nevazno za ovu temu, ali bih molila pomoc:sad2:

meni su super one monsoon haljine mada ne nosim ih gledam ih u izlogu. ovako meni to super izgleda spolja. mada su skupe, ali to su bas tako svecanije haljine, a nisu nafrakane i kao zanimljive su a jednostavne su i lepe. sta znam :I
monsoon je u knez mihajlovoj

primetila sam jos jednu radnju ne znam nisam tkao detaljno... to je valjda resavska ili svet. markovica odma kad se udje iz bulevara pa sa desne strane.. ima tako skuplje neke kichaste haljinice sarene meni su se dopale... moguce da ima i neke kicaste cipele sa ovim kopito shtiklama... nije bas tako usput pa mozda i nije ovako ako jos postoji ta radnja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back