- Poruka
- 42.311
Naravno! ( bez citata, bez nastavka diskusije)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to se zove lepotau Svicarsku![]()
Mrzi me.kratko i jasno.ko ima oci neka gleda!!!Naravno! ( bez citata, bez nastavka diskusije)
Možda se promeni nešto i kod klinca u gim, ali zasad je ovako što se tiče proslave mature.Kod nas se odrzavaju mature.
U srednjoj skoli.
Sledece nedelje moji bas idu.
Dozvoljena je proslava matura, ali se preporučuje za male maturante da slave u školama.Možda se promeni nešto i kod klinca u gim, ali zasad je ovako što se tiče proslave mature.
Ja i dalje ne verujem da neko misli da smo bili dzabe zatvoreni po kucama,racunajuci kako smo disciplinovani kao narod uopsteno...
A da ne pominjem da se verovatno podaci trenutno kriju i umanjuju,ipak ce izbori uskoro.Neka nam je Bog u pomoc posle izbora,samo to mogu da kazem.
Bar nesto...ja ne znam ni kada ce mi smena doci,pa da se poklope otvaranja granica,letovi koji su trenutno suspendovani...Nadam se jul ili avgust,inace cu poceti da ujedamOno što je meni najvažnije, dobila sam datum za povratak kući.
Jesi li ti na busotini?Bar nesto...ja ne znam ni kada ce mi smena doci,pa da se poklope otvaranja granica,letovi koji su trenutno suspendovani...Nadam se jul ili avgust,inace cu poceti da ujedam![]()
Jeste, ali je stav njegove gim. da je proslava u sept. i to ne menjaju još od doba vs.Dozvoljena je proslava matura, ali se preporučuje za male maturante da slave u školama.
Šta će da upiše junior?
Ne,ali blizu.Radim u firmi koja se bavi svim i svacim,d puteva do spec. cevovoda,naftovoda...Trenutno se radi neka pumpna stanice koja ce pomagati obliznju busotinu,na kopnu sam sto ja najbitnije (mada se ne plasim vode i otvorenog mora).Problam je sto sam van Srbije,kod nas je i dalje veoma strogo sve oko karantina,virusa,medjunarodnih letova...Jbg,izdrzacu jos mesec ipo-dva,nije mi prvi put.Jesi li ti na busotini?
Kipar ili Grcka, jos se razmislja.Gde idete ovog leta?
I ako moze predlozi, sta obici u Srbiji?
Hvala
Uzivajte u temi...![]()
PfffffKipar ili Grcka, jos se razmislja.