Gde idete leta gospodnjeg 2020.?

Ja i dalje ne verujem da neko misli da smo bili dzabe zatvoreni po kucama,racunajuci kako smo disciplinovani kao narod uopsteno...
A da ne pominjem da se verovatno podaci trenutno kriju i umanjuju,ipak ce izbori uskoro.Neka nam je Bog u pomoc posle izbora,samo to mogu da kazem.

Pročitala sam u lokalnoj štampi, opozicionoj doduše, da se podaci sa groblja i javni podaci uopšte ne slažu.
Cifra onih koji su sahranjeni sa sumnjom na covid je daleko veća.
Na žalost, čula sam i za trojicu momaka '79 godište od kojih je jedan sportista. Tokom cele pandemije nisam znala šta je istina i danas ne znam pouzdano i negde sam zato uzdržana.
Ono što je meni najvažnije, dobila sam datum za povratak kući.
I moram priznati da mi se ne putuje nikuda na odmor. Želim, želim...da budem otvorena želim decembar, ukrase, miris jelke, Deda Mraza i novu cifru, novi datum i novi list...da krenemo ispočetka.

Dozvoljena je proslava matura, ali se preporučuje za male maturante da slave u školama.
Šta će da upiše junior?
Jeste, ali je stav njegove gim. da je proslava u sept. i to ne menjaju još od doba vs.
Ima nagrade sa republičkih takm, koji se računaju, tako da će ETF, a njegova je želja da upiše usto i Ekonomski, zbog nekog međun. programa i što bi na prijemnom, opet zbog nagrada, polagao samo informatiku...zanima ga i to...odlučio tako pre 2 god.

Jesi li ti na busotini?
Ne,ali blizu.Radim u firmi koja se bavi svim i svacim,d puteva do spec. cevovoda,naftovoda...Trenutno se radi neka pumpna stanice koja ce pomagati obliznju busotinu,na kopnu sam sto ja najbitnije (mada se ne plasim vode i otvorenog mora).Problam je sto sam van Srbije,kod nas je i dalje veoma strogo sve oko karantina,virusa,medjunarodnih letova...Jbg,izdrzacu jos mesec ipo-dva,nije mi prvi put. :)

Back