Gde i sta kupiti?

• Začetnik teme Začetnik teme hunt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hunt

Početnik
Poruka
2
Za pocetak, Pozdrav svima :)
E pa da pocnemo.. Hteo bih da kupim nov PC(gaming) trazio sam po netu ali nista mi to ne deluje dobro jer se bas i ne razumem u to.. ali tu ste vi da mi pomognete. Neko ko se razume u to neka mi kaze koji Pc da kupim a da cena ne bude veca od 40 hiljada bez monitora naravno :) molim konkretne odgovore i neki link ako moze. Neki solidan gejmerski racunar do 40k a da vredi tog novca to je sve :)

Za pocetak, Pozdrav svima :)
E pa da pocnemo.. Hteo bih da kupim nov PC(gaming) trazio sam po netu ali nista mi to ne deluje dobro jer se bas i ne razumem u to.. ali tu ste vi da mi pomognete. Neko ko se razume u to neka mi kaze koji Pc da kupim a da cena ne bude veca od 40 hiljada bez monitora naravno :) molim konkretne odgovore i neki link ako moze. Neki solidan gejmerski racunar do 40k a da vredi tog novca to je sve :)
super onda udji u prodavnicu nek ti prodavac da prvo sto ima vise na stanju

Ajd i ja da probam da dobijem neki savet...
Hteo bi da kupim polovan laptop,prijatelj,koji me jako dobro poznaje i poznaje moje potrebe,mi je preporucio da uzmem Toshiba Satelite A300 ili A305D i da ne idem ispod toga.
Medjutim,na netu se jako malo tih modela prodaje i skoro ih je nemoguce naci.
Da li neko moze da mi preporuci jos neki model da ima karakteristike slicne ili iste kao ova dva racunara?

Ovo su karakteristike od Toshiba Satelite A305D:
  • -Processor AMD Turion 64 X2 mobile technology ZM-82 / 2.2 GHz ( Dual-Core )
  • -Memory 3.0 GB
  • -Hard Drive 320.0 GB - Serial ATA-150 - 5400.0 rpm
  • -Display Type 15.4 in TFT active matrix
  • -Graphics Processor - ATI Mobility Radeon HD 3650 HyperMemory
  • -Optical Drive DVD± RW

Hvala unapred!

ps: Jest dobar ovaj copy/paste! :rumenko:

Poslednja izmena:
Ajd i ja da probam da dobijem neki savet...
Hteo bi da kupim polovan laptop,prijatelj,koji me jako dobro poznaje i poznaje moje potrebe,mi je preporucio da uzmem Toshiba Satelite A300 ili A305D i da ne idem ispod toga.
Medjutim,na netu se jako malo tih modela prodaje i skoro ih je nemoguce naci.
Da li neko moze da mi preporuci jos neki model da ima karakteristike slicne ili iste kao ova dva racunara?

Ovo su karakteristike od Toshiba Satelite A305D:
  • -Processor AMD Turion 64 X2 mobile technology ZM-82 / 2.2 GHz ( Dual-Core )
  • -Memory 3.0 GB
  • -Hard Drive 320.0 GB - Serial ATA-150 - 5400.0 rpm
  • -Display Type 15.4 in TFT active matrix
  • -Graphics Processor - ATI Mobility Radeon HD 3650 HyperMemory
  • -Optical Drive DVD± RW

Hvala unapred!

ps: Jest dobar ovaj copy/paste! :rumenko:

Imas druze ovaj sajt pa sam pogledaj, polovnih/novih laptopova, koliko god pozelis: http://www.kupujemprodajem.com/Laptopovi-10-101-1-grupa.htm

Znam za taj sajt,nije meni problem naci oglase.
Problem mi je ono osnovno sto se racunara tice,a sto se uci u osnovnoj skoli tipa sta je brzina,sta je RAM memorija,sta je hard za cega sluzi...bla,bla...
Sve ja to procitam ali ne znam sta sta znaci... :(
Treba mi ako neko zna na osnovu ovog sto sam dao za A305D da mi kaze:
-Ej,isto tako ti je ACER X45678YW,LENOVO Ž98765jY,Dell 1357ABC... (lupam primere)
E takva pomoc mi treba!
Drugar mi je rekao za ta dva (Toshiba Satelite A300 i A305D) modela,ali njih u prodaji tesko mogu da nadjem pa me zanima sta je paralela njima od drugih marki...

Kupio Toshiba Satellite A300D 21W,polovan u njemu bila RAM memorija od 400GB i jos nesto 4GB (poveo drugara koji se malo razume u racunare pa mi on video).
Medjutim,lik koji mi ga je prodao se bavi preprodajom laptopova i posto je na ovom laptopu bio izgreban displej dogovorimo se da mi zameni za neosteceni.
Dodjem posle dva dana,uzmem laptop i kad sam dosao kuci imam sta da vidim.
RAM memorija mi je od 120GB u njemu,a ovo drugo 2GB. :dash:
Nazovem lika,javi se njegova zena kao on nije kuci. :telefon:
Jurim ga vec tri nedelje i danas sam ga dobio,on se kune da su u servisu u Danila Kisa 11 ( Idoktor ili tako nekako se zove) oni izvadili,a da on nema pojma o tome i da se posvadjao sa njima zbog toga.
Dakle,dragi moji i drage moje
Od danas vise nista polovno ne kupujem!!!
Ne znam sta da mislim,kad sam bio da kupim kod njega skontamo da mu znam brata (brat mu je Pedja sto drzi Tehnomobil na Limanu) i jos dosta zajednickih prijatelja da imamo i sa njegovim bratom sam uvek imao OK saradnju i trgovinu...
E sad...
Da li je neko od Vas imao losa iskustva sa tim servisom u Danila Kisa?
Gde i za koliko para mogu da nedjem negde tu memoriju od 400GB (polovnu) da kupim ili da menjam i koliko to moze da kosta?
Hvala puno!

Back