Gde držite mobilni telefon dok spavate?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pored kreveta, na patosu, ispod jastuka,u ruci jer spavate sa njim :) u predsoblju ili u drugoj sobi dalje od vašeg kreveta ?

Gde držite mobilni dok spavate ?

Na punjaču, na polici.

Nekoliko puta sam ga ostavljao ispod jastuka kao eksperiment. Svaki put bih imao glavobolje i jako loše spavao. Da napomenem, wifi telefona nije bio ugašen za to vreme i sam je telefon, bio, naravno, upaljen a to jeste (pristup internetu) važna stvar.

Zračenja i talasi se definitivno osećaju. Svaki put mogu da osetim, kad god je telefon blizu glave.

Ne znam kako ljudi mogu da spavaju sa njim, a da, naravno, ne planiraju od iznemoglosti pa zato ga zadrže

Gde držite mobilni dok spavate ?
to je intimno pitanje...počela si da nam zabadaš nos u spavaće sobe.... :p

.ja držim mobilni u sobi ali dovoljno daleko da ne isključim automatski alarm na mobilnom koji me budi...čak i tako retko uspevam da se probudim kad čujem alarm jer umem spavajući da ustanem i odem do mobilnog i pritisnem snooze ili ga isključim...navijam svih 5 alarma....

to je intimno pitanje...počela si da nam zabadaš nos u spavaće sobe.... :p

.ja držim mobilni u sobi ali dovoljno daleko da ne isključim automatski alarm na mobilnom koji me budi...čak i tako retko uspevam da se probudim kad čujem alarm jer umem spavajući da ustanem i odem do mobilnog i pritisnem snooze ili ga isključim...navijam svih 5 alarma....
:lol:
Ma jel , intimno bi bilo da sam te pitala gde ga držiš nocu..:mrgreen:
A ovo je više zdravstveno pitanje jer nije zdravo biti stalno uz mobilni danju a ni nocu dok spavaš
Drugim recima dok se spava mobilni telefon što dalje to bolje , da nam se mozak bar nocu odmori od mobilnih telefona

Obicno napunjen na 'polici' iznad glave malo dalje od ispruzene ruke (iz bezbednosnih razloga) tako da mogu da ga ipak dovatim da pritisnem 'snooze' kad sam sanjiv i ne ustaje mi se bas odmah.

Medjutim, posto su me cimali ljudi 'rano ujutro' pa i nocu, podesio sam automatski prelazak na 'night time' tako da mi ne zvrcka pre alarma.

Ne verujem u 'zracenja' osim u psiho-zracenja.

Back