Gde drzite ljubimce?

• Začetnik teme Začetnik teme NICS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Procitah ovu temu, jeste da su postovi odavno aliiiiiiiiiiii :OOOOO Cujes, pas ne moze u kuci, kako ne? U inostranstvu, npr. Luxemburgu, za to sigurno znam, pse ni ne smijes drzati u dvoristu, mora ima stalni pristup kuci...
Ne mogu da verujem, ako se kuca redovno cisti, pas se vakcinise, cisti od parazita, buva i krpelja sta je onda problem?
Ovo je samo 'TAFRA'.

17361526_1610289572333871_2490033665580611213_n.jpg

Mrvica se uselila na fotelju u dnevnoj sobi, onu najbližu ulaznim vratima, da može brzo da reaguje na "opasnost koja nam preti" od komšija.

Postoje razne vrste pasa, pasmina koju ja imam verovatno bi uginula u roku od 3 dana ako ne bi bila sa nama u kuci.
Svakako da postoje psi koji mogu i trebalo bi da zive u dvoristu, ali meni nisu potrebni psi cuvari pa tako;)

Postoje razne vrste pasa, pasmina koju ja imam verovatno bi uginula u roku od 3 dana ako ne bi bila sa nama u kuci.
Svakako da postoje psi koji mogu i trebalo bi da zive u dvoristu, ali meni nisu potrebni psi cuvari pa tako;)

Sinoć su komšije slavile do jutros uz pucnjavu i muziku, spavala je pored mog kreveta na podu iako je njena fotelja udobnija. Moj Gizmo je spavao u krevetu sa nama.

Ma ne držim je je nigde. Drži se sama. Eno je na mom jastuku i spava. I tako uvek kad sam mimo kreveta. :lol:

- - - - - - - - - -

13435533_1265316300169765_2234031521090823356_n.jpg

:zaljubljena:

Back