aleksandarhakler1992 Domaćin Poruka 3.797 23.06.2014. u 13:26 - Gde dapo tražim posao u Nišu,mašinska struka? #1 pozdrav,da li neko od starijih ima ideju, gde u Nišu da potražim posao? struka mi je mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje.
pozdrav,da li neko od starijih ima ideju, gde u Nišu da potražim posao? struka mi je mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje.
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 89.465 24.06.2014. u 23:00 - Gde dapo tražim posao u Nišu,mašinska struka? #2 А шта знаш да радиш?
F franak Buduća legenda Poruka 27.549 24.06.2014. u 23:04 - Gde dapo tražim posao u Nišu,mašinska struka? #3 aleksandarhakler1992: pozdrav,da li neko od starijih ima ideju, gde u Nišu da potražim posao? struka mi je mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje. Kliknite za proširenje... Moje mišljenje pošto ste mašinski tehničar u početku spremite nešto za Srpsko tržište i budete prepoznatljivi.
aleksandarhakler1992: pozdrav,da li neko od starijih ima ideju, gde u Nišu da potražim posao? struka mi je mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje. Kliknite za proširenje... Moje mišljenje pošto ste mašinski tehničar u početku spremite nešto za Srpsko tržište i budete prepoznatljivi.
Срба Србић Domaćin Banovan Poruka 4.007 25.06.2014. u 10:03 - Gde dapo tražim posao u Nišu,mašinska struka? #4 Пробај у ћевабџиници на скари да се убациш, да шамараш месо, то је јако берсбективно. После провалиш занат и идеш на вашаре млатиш паре. На дан глат сома евра зарађујеш. А можеш и у Будви да отвориш тезгу.
Пробај у ћевабџиници на скари да се убациш, да шамараш месо, то је јако берсбективно. После провалиш занат и идеш на вашаре млатиш паре. На дан глат сома евра зарађујеш. А можеш и у Будви да отвориш тезгу.
aleksandarhakler1992 Domaćin Poruka 3.797 25.06.2014. u 18:47 - Gde dapo tražim posao u Nišu,mašinska struka? #5 Alter_Ego_: А шта знаш да радиш? Kliknite za proširenje... ono sta cu me ucili,da radim u solid works-u,wordu,auto cad-u. - - - - - - - - - - Alter_Ego_: А шта знаш да радиш? Kliknite za proširenje... ono sta cu me ucili,da radim u solid works-u,wordu,auto cad-u.
Alter_Ego_: А шта знаш да радиш? Kliknite za proširenje... ono sta cu me ucili,da radim u solid works-u,wordu,auto cad-u. - - - - - - - - - - Alter_Ego_: А шта знаш да радиш? Kliknite za proširenje... ono sta cu me ucili,da radim u solid works-u,wordu,auto cad-u.
snowtrooper Stara legenda VIP Poruka 88.052 25.06.2014. u 19:42 - Gde dapo tražim posao u Nišu,mašinska struka? #6 Lose si naslov napisao. Probaj kod nekog od majstora iz bivseg MIN-a ako volis da uprljas ruke.
Jary Elita Poruka 16.509 25.06.2014. u 22:35 - Gde dapo tražim posao u Nišu,mašinska struka? #7 Auspuh servis ! za mesec dana ako si majstornjicav ulazis u posao i svira ti radio.