Gde da prijavim

aetherius obscuritas

Ističe se
Banovan
Poruka
2.915
U nasem mestu od 7000 stanovnika imamo jedan park. Koji nije onako klasican vec je "sumast" pa je i zovemo sumica. Neki Kosutnjak u malom.
Netaknuta sumska idila od 2 hektara u sred naselja :)

I tu se nasao jedan "gospodin" koji ima firmu preko puta tog parka i u nedostatku parking mesta on je samovoljno napravio parking na toj zelenoj povrsini. ( rec je od oko 60 kvadrata)
Bagerom je izravnao zemlju i tu posuo rizlu,tucanik.
Ali posto je najbogatiji u celoj opstini ovi nasi panduri se ne cimaju oko njega ( a i strah me je da ga prijavim jer je nezgodan tip)

Meni licno bode oci da je tako sacuvanu sumicu poruznio iz sopstvenih "potreba" i zanima me ko bi bio nadlezan da se to ispravi.

ali nemoj da ostavljaš lične podatke nego komšijine
pa posle nek on dobije batine

zna se ko ovde može da pravi privatne parkinge
takva su pravila i tu se ne može ništa

kome se ne svidjaju nova beograCka pravila obesnih alavih seljaka pridošlica - slobodno nek napusti

U nasem mestu od 7000 stanovnika imamo jedan park. Koji nije onako klasican vec je "sumast" pa je i zovemo sumica. Neki Kosutnjak u malom.
Netaknuta sumska idila od 2 hektara u sred naselja :)

I tu se nasao jedan "gospodin" koji ima firmu preko puta tog parka i u nedostatku parking mesta on je samovoljno napravio parking na toj zelenoj povrsini. ( rec je od oko 60 kvadrata)
Bagerom je izravnao zemlju i tu posuo rizlu,tucanik.
Ali posto je najbogatiji u celoj opstini ovi nasi panduri se ne cimaju oko njega ( a i strah me je da ga prijavim jer je nezgodan tip)

Meni licno bode oci da je tako sacuvanu sumicu poruznio iz sopstvenih "potreba" i zanima me ko bi bio nadlezan da se to ispravi.
Predsedniku Nikolicu:lol:

Back