Cao AcaBg82,
Nazalost ne mogu da ti pomognem po ovom pitanju jer i sam imam isti problem. S tim sto sam znatno stariji od tebe (35 leta). Pa evo par iskustava...
1. Mesto na koje ides odredjuje u principu tip devojaka koje mozes sresti, tako da se slazem sa komentarom da moras da promenis izbor. Za "udri bato, lako cemo" ribe ides na mesta gde pustaju narodnjake i ove nase debile tipa Georgijev, Leontina, Ludi letnji ples i sl. Te nesto mnogo ne razmisljaju i sansa da nesto upecas je najveca. Tu vrvi od sponzorusa. Ako ti nesto tako treba u zivotu... Za fensije ribe ides na disko mesta sa stranom muzikom. Ima dosta nijansi, zavisno od mesta, muzike i dr. Te su teske, izigravaju nesto, kao samostalne su, pametne, sposobne, same zaradjuju i sl. Nos im je uglavnom visoko u vazduhu i precenjuju se zesce, i cesto su "keve" (oblacenje, maniri, proracunate - sponzoruse "s pedigre"). Na kraju imas one koje ja najcesce srecem, nazovimo ih rokerke tj. one koje slusaju zescu muziku. Savetujem njih, ali one najcesce nisu atraktivne, uglavnom su obrazovane, zabavne ali znaju takodje mnogo da filozofiraju, cesto su iskompleksirane (jer imaju ponesto u glavi pa su im kriterijumi visi i za sebe i za druge) i one traze mnogo u pogledu mentalnog a i fizickog - tu cesto muskarac mora biti malo lepsi,a kako cesto nisu bes neke ribe... Drugim recima teske su i one. Svaki tip ima specificne zahteve, pa biraj sta zadovoljavas i sta trazis. Napomena: sve kombinacije su moguce i ovo je samo najgrublja podela. Za mesta konkretno ne mogu da pomognem jer slabo izlazim. Ti si ocigledno vec obisao sva udarna cim pitas. Dakle, odluci sta zelis pa onda trazi mesto. Ako, ako ja, trazis nesto slicno sebi: obrazovano, fino, zgodno, sportski tip, da je u odredjenom fazonu, da nije bas ni najsiromasnija - nemoj ni da trazis, naci neces :[
2. Nemoj biti fin sa zenama. To je stara mudrost koju ja nikad nisam razumeo. Cak ni sada. Najgore je sto sam taj savet dobio od - ZENA ! I to od radjene sestre, zatim majki nekih poznanika... Poznajem nekoliko sjanih momaka koji takodje nemaju devojke - obrazovani, pametni, zgodni, na zavidnim polozajima i sa karijerama, rintaju, ali... Za nas fine izgleda nema spasa. One fore "pazljiv, dobar, da je postujes, uvazavas..." jednostavno zaboravi. Dakle moras (ako mozes da se nateras) biti Balkanac. Ja jednostavno nisam Balkanac. I zapamti - to je njihov izbor, ne nas. Nema Balkanaca bez Balkanki. Zene kreiraju profil muskaraca, ono sto pristaju da odaberu, to ce im i biti. Ja licno ne bih ni pogledao 95% muskaraca da sam zensko, a kamoli nesto vise od pogleda (a vecina se upari, pa ti vidi ko je tu lud). A onda sljokanje, pa lemanje, pa deca vriste, pa ubistva...
3. Na osnovu 2 i nije mi nesto zao sto nemam devojku. Kad vidim s kim se motaju, izgubim bilo kakav motiv. Da one biraju boljeg - no problem, ali ono sto vidim... Bas bih video koja bi pristala da me upozna sa prethodnim tipom :] da ga ja malo procenim (a kroz njega zapravo nju).
4. Zene strahovito lazu po pitanju izbora muskarca. One price o pameti zaboravi - to ti je isto kao sa finocom. Pa pametnih je tako malo da bi uveliko izumrli da one biraju pametne. Zene ti dragi moj biraju mangupe, i to po svom merilu. A one nemaju pojma ko je pravi mangup, u onom viteskom smislu. Tako da se njihovi "mangupi" svode na popularne tipove, nametljive, udarne u drustvu, zabavne (ili "zabavne"), cesto su tu razni ljigavci i ulizice, ili budale i tupanderi. Vec duze u modi su i ovi nasi udbasi-nazovi-mafijasi. Opet, ako mozes ti probaj da se promenis u tom smeru. Znas kako se kaze - popularan kod zena (ja to ne smatram komplimentom).
5. Vezano za 4 - komplimenti. To je neverovatno, ali funkcionise do te mere da mi jesno poreklo onog da su "zene glupe". Nisu one glupe u smislu da smo mi pametniji, ali sta kod njih moze da prodje je neverovatno. Ja sam par puta odvalio prave komplimente, a par puta "komplimente" u smislu sarkazma, iskreno i naravno bez ikakve namere da imam ista sa tim devojkama, i zasluzio sam neverovatnte pocasti, mazne osmehe i sl !!! Ovo mi je jos misterija. Neverovatno. Probaj ! Ja licno to ne koristim jer smatram da nije fer. Toliko padaju na to da me prosto sramota tako doci do devojke.
6. Generalno je malo cool ljudi, pa time i devojaka. Taman (posle x meseci) nadjes jednu koja ti odgovara po vise faktora i moze da prodje kvalifikacije, ali ostaje jedna sitnica - treba i ti da se dopadnes njoj. Potrosis x meseci (godina ???) na osvajanje i na kraju izvisis ili postanes "dobar prijatelj" (s njene strane), za koga ima samo pohvale. Eh, muko moja, sudbo moja... Utvrdi gradivo iz 2 jos jednom.
7. Nemoj da slusas kada ti ribe pricaju da je lako muskarcima jer mi biramo, ni kako nas je mnogo manje. Prvo izadji pa broj - gde god sam dosao vise je muskaraca, i to primetno. O tome vise ni ne raspravljam (6 prema 1 ??? Ma daj). Zatim One NE biraju tako da ne mogu ni da pricaju o tome. Voleo bih da ih vidim da one pridju potpuno nepoznatom tipu i vrate se u drustvo posle 1 minuta oborenog nosa, pa tako par izlazaka za redom. To neces videti. Osim toga, sansa da riba upeca nesto je mnooogo veca AKO HOCE, cak i ako nije nesto zgodna; uvek ce se naci neko musko, ako nista drugo a ono zeljno seksa. Ako tip hoce da upeca nesto, bilo za sex ili ozbiljnije - moze da obigra 7 mesta i startuje bukvalno sve ribe i da izvisi (naravno moze i da mu uspe), cak i ako nije tako los! Prosto kao pasulj. Pri tome ce biti GORE (grublje) O'LADJEN od RUZNIJIH devojaka. Takodje jedan od meni neshvatljivih fenomena. Tako da ti je onemoguceno cak i ono "ma daj sta das". Zato ako biras idi na najlepse. To bar mozes da ocenis izdaleka. Pa kad vec mres, da mres ko co'ek. A kazu (opet zene) da lepe zene/devojke cesto zavrse sa debilima jer im jedino oni prilaze, oni normalniji se ustrucavaju od lepote po onom "sta cu ja tu, oduvace me za sekund".
8. Takodje ne vazi ni ono kako su one pristupacne i "raspolozene za upoznavanje". Pricamo o Beogradjankama. Probaj da odvuces neku na pice, da bi popricao i video s kim imas posla, da li slusa Cecu (u kom slucaju nemamo vise o cemu da pricamo !) ili ne, ako ne a sta slusa, sta radi u zivotu... Kao da si joj rekao da se svuce odmah i sad. Valjda one tako smatraju - ako pristanu o'ma ce se sexamo. Ni ne pomisljaju da i mi mozemo da ih o'ladimo nakon malo upoznavanja. Ja sam svojevremeno par puta imao Internet sastanke, znaci na nevidjeno, posle par mejlova, i posle su one jurile mene - ako kapiras sta hocu da kazem. Ma imaju oluju u glavi... Ah da, da ne dodjes u iskusenje - INTERNET SASTANKE IZBEGAVAJ PO SVAKU CENU !!! To je tema za sebe. Tu niko nije cist. Ako ne verujes pogledaj komentare na Forumu.
Za kraj, verujem da vecina od ljudi na forumu koji komentarisu "vruce teme", u koju spada i ova tvoja, nema veze sa zivotom, niti ima neke iole vredne veze. Tako da ne vidim da ces dobiti pomoc koju si trazio. A o gore napisanom razmisli, proanaliziraj kako ljudi funkcionisu, gledaj malo - detalji govore sve. I koristi rec "normalan" vrlo oprezno - ona oznacava samo i jedino ono sto se najcesce srece, sto je najrasprostranjenije. Da li zelis bas normalnu devojku? Ne bih rekao. Ja licno zelim krajnje nenormalnu. Na kraju Tesla nije bio normalan covek, zar ne ?
Srecno i nadam se da ces naci srodnu dusu sto pre.