Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Ja znam da je i svaki drugi dan podjednako dan žena ali ovaj dan je taj kada se obeležava. Prvo ćemo se pirpremati par dana kako bismo osmog čestitali onako carski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećan ti četvrti mart EkiNe znam, videću, okupićemo se mi femi-komunistkinje oko neke vatre da proslavimo feminjarski komunistički praznik kako dolikuje, evociranjem 7 demona pakla ritmičnim pokretima sisa
Juki*Srećan ti četvrti mart Eki![]()
Brt nemoj me u Arkana...I definitivno znam da ću plakati u nekom ćošku od "poklona", jer će mi svi uzeti knjige, jer misle da ako neko voli nešto da pročita da to znači hajde da mu kupimo BILO KOJU KNJIGU NA PLANETI ZEMLJI KOJA POSTOJI, tipa Arkanovu Nije greh braniti otadžbinu (sasvim sam sigurna da to nije njegova knjiga, on verovatno nije ni umeo da piše)
Ima ona lepa novela od Pelevića, Arkane Srbine!I definitivno znam da ću plakati u nekom ćošku od "poklona", jer će mi svi uzeti knjige, jer misle da ako neko voli nešto da pročita da to znači hajde da mu kupimo BILO KOJU KNJIGU NA PLANETI ZEMLJI KOJA POSTOJI, tipa Arkanovu Nije greh braniti otadžbinu (sasvim sam sigurna da to nije njegova knjiga, on verovatno nije ni umeo da piše)
Kako niko ne zna ko je Eurus, jedna nežna fražilna damicaAaa kao Jurus, ok!
Pa tu smo da se obrazujemo, evo ja sad znam.Kako niko ne zna ko je Eurus, jedna nežna fražilna damica
Na koncert zeljka samardzica<3
У гузу.Ja znam da je i svaki drugi dan podjednako dan žena ali ovaj dan je taj kada se obeležava. Prvo ćemo se pirpremati par dana kako bismo osmog čestitali onako carski.
Ne znam, videću, okupićemo se mi femi-komunistkinje oko neke vatre da proslavimo feminjarski komunistički praznik kako dolikuje, evociranjem 7 demona pakla ritmičnim pokretima sisa
I ja, i ja, i jaУ гузу.
Nope. Je l treba?Gledao se The Witch, vidim
Nope. Je l treba?
Hoćete da kažete da...
da...
Lexington bend nema besplatan koncert za Osmi mart...