- Poruka
- 130.381
Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Na koju poziciju onda ide?
Predsednik vlade?
Predsednik vlade?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
begunacNa koju poziciju onda ide?
Da, to je najverovatnija opcija ako opet bude pobedio.Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?
Zabela/Mitrovica... na tu poziciju ide!Na koju poziciju onda ide?
Još sa negde čuo da begenisuje Nemanjinu.Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?
Ја мислим, у Дубаи.Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?
Kakva smo banana od države, on će i kao liftboj u Skupštini biti VD direktora SrbijeAko sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?
U zatvor.Ako sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?
Jel banana država ono kad ti NATO ima office u generalštabu?Kakva smo banana od države, on će i kao liftboj u Skupštini biti VD direktora Srbije
Zavisi jesi li član NATO-a ili nisi.Jel banana država ono kad ti NATO ima office u generalštabu?
Koj ćemo moj tamo?Zavisi jesi li član NATO-a ili nisi.
Pa iz istog razloga iz kog i svi ostali oko nas.Koj ćemo moj tamo?
Šta mi imamo san njima?Pa iz istog razloga iz kog i svi ostali oko nas.
Imamo zajedničke granice oko cele Srbije.Šta mi imamo san njima?
Njihova država njihova stvarImamo zajedničke granice oko cele Srbije.
Malo li je?
Ako misliš na naše Ministarstvo odbrane, ta institucija je ozbiljna koliko i Aleksandar Vulin.Njihova država njihova stvar
Ko je pustio goveda u ozbiljnu instituciju?
To kao u Rusiji, Putinov modelAko sam dobro razumeo on ne moze da se kandiduje na novim izborima za poziciju predsednika.
Predsednik vlade?