Gde ce te na letovanje?

goldfish:
a gde ste se vi to kupali u nesebaru kad vam je more bilo odvratno ?
ili mozda da pitam : kada ? :shock:
cudim se , stvarno
ja sam isla pocetkom avgusta i kupala sam se na onoj dugackoj plazi sto se proteze do s brega i voda je bila KRISTALNO cista, prozirna, bez algi, meduza itd
plaza savrseno cista, bez guzve.............., usluga extra
bugari svuda extra ljubazni i profesionalni
da li je moguce da sam ja imala toliko srece, tj vi nesrece ? :confused:

i, da ne zaboravim, nisam isla tamo da se izivljavam, naprotiv, isla da se odmorim u pravom smislu te reci ;)

Bili smo u Julu...a more nije uopste slano...ko bara mi izgleda...pored toga sto nema nekog zimzelenog drveca, niti palmi...nego kukruzne njive kada prilazis Nesebaru...A ko god ide u Bugarsku u Nesebar uglavnom ide da pije jer je jeftino i da se provodi...bar 90% ljudi...

@goldfish

Kakvo je boje more...eto prvog pitanja...nemoj mi samo reci da je u Nesebaru plave boje...drugo da li je slano...ne znam ja kada sam bio uopste nemam zelju ponovo da odem...ponovo dobro je za samce za 'dobar' nocni provod...ali to dobar mislim pod brljavljenje...Sada jedino moze da se desi da ima dva Nesebara, pa da nam se zato price ne poklapaju...;)

Gulanfer:
Ovo nije ni S od Stavrosa,bio sam prosle godine i ova slika nije odatle.
Nasao sam ukupno 3 slike Stavrosa na netu...
olimpiada-map2.gif

Guru_NS:
@goldfish

Kakvo je boje more...eto prvog pitanja...nemoj mi samo reci da je u Nesebaru plave boje...drugo da li je slano...ne znam ja kada sam bio uopste nemam zelju ponovo da odem...ponovo dobro je za samce za 'dobar' nocni provod...ali to dobar mislim pod brljavljenje...Sada jedino moze da se desi da ima dva Nesebara, pa da nam se zato price ne poklapaju...;)
more je plave boje
nije slano, sto super odgovara mojoj kozi :p

i da , u nesebaru postoje dve plaze ;)
ja sam bila na onoj boljoj :p

i ponavljam, NIJE samo za samce vec i za porodicne ljude :D

Ma okej...ali valjda posto ne znam dosta porodicnih ljudi koji su isli...tako komentarisem...odnosno ne znam nijedan bracni par...valjda posto ja nisam ozenjen...znam samo drugare i drugarice sto su isli...i to sve u solo varijanti...svi hvale provod...ali more kao shit...

@jerotije

Pise se istini, a ne istona...zezam se...;)

Verujem ja tebi, ali sam bio, tako da znam...sada jedino ona prica kao 'Kome ces verovati meni ili svojim ocima'..:D Pazi ono je moje subjektivno misljenje...tako da ne vredi diskutovati...Tebi se dopada, meni ne...a istina sta je se ne moze proceniti...

auuu skontao sam sta hoces i u prvom postu...ne moras 3 za redom...pazi meni je trip da je more slano...a ovako se mogu kupati i na nekom jezeru...ne znam more poredim sa morem iz Paralije...ono bas da je cisto i ekstra, nije...a drugo talasi su stalno gruvali...tako da je more bilo jos necistije...opet to je moje vidjenje stvari...

ziju covece...a mozda i ne znam kako se zovem...pa ljudi jeste vi letovali negde izvan Nesebara...pa vi pricate o moru u bugarskoj ko da je nabolje more na svetu...more je prosek...cak mi je i ispod proseka jer ocekujem neki salinitet, da bi ga nazvao morem...znaci vise nemam komentara na ovu temu...I rest my case...:)

Guru slazem se s' tobom 100%, bila sam u Nesbaru i ..... sta da kazem UZAS JEDAN ili u prevodu nikad vise!!!!!!

Moj izbor je Grcka i to Tasos koji je prelep, zelen i cist kao i more koje je slano ili Halkidiki i to prvi prst tj Kasandra. Za one koji mogu ili hoce da odvoje vise para nego za predhodnu varijantu ja predlazem opet Grcku i to Skiatos, Zakintos ili neko slicno ostrvo. Toliko od mene da ne pametujem previse :grin: :grin: :grin:

Back