Gde biste voleli da vam je Mesec?

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iwana_anawI:
Brate meni je mesec u blizancima i opusteno mi je samo tako.... meni je lezerno i ovako i onako, nemam pojma sta to znaci, ali znam da je tesko vaditi se iz dvostrukih veza..... To je valjda to, imas li komentar???.....lol

Dvostruke veze nemaju bas veze sa Mesecom u Blizancima...Astrologija je ipak malo slozenija...pre bi se reklo da se ne vadi iz dvostrukih veza neko ko ima Veneru u Blizancima,ali i to je uopstavanje...znaci,postoje posebni aspekti koji govore i o tome,pa onda imas i tranzite i tako sve u spiralu....

Iwana_anawI:
Sevilja, a mozes li da mi objasnis sta znaci ustvari Mesec u Blizancima, bas me zanima

Mesec u Blizancima,kaze cika Dupor,znaci...voli promene uzivanja,znatizelja za erotiku,jake pasije,putevi,fluks misli ometa ozbiljnost,ziva inteligencija....

A za Veneru i Mars bi morala da pitas nekog profesionalnog Astrologa,uostalom ne moze se karta tako sekvencijalno tumaciti,te planete grade,sigurno razne aspekte,pa u odnosu na to imaju i razlicita znacenja.

Iwana_anawI:
Ima li jos ljudi kojima je mesec u blizancima.... Cula sam da kada se dvema osobama suprotnog pola mesec nadje na istom polju da oni postaju nerazdvojni, koliko god da im je tesko nesto ih snazno iznova privlaci, ali brate nema niko BLIZANCE :)....mislim samo pitam :)

Ja imam mesec u blizancima,i blizanac sam u horoskopu!Uvek pokusavam da budem na par strana u isto vreme,a sto se ljubavi tice,leprsam neprestano.Kao sto si ti vec opisala.

Back