Gde biste voleli da vam je Mesec?

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ribe svakako vladaju stopalima, tu nam je najslabija tačka. Npr. noću ne spavam dobro od malih nogu jer imam onaj sindrom nemirnih nogu, šta ćeš, em sam Ribe, em dualni podznak... (Kakve to veze ima?!) :malav:
Nego Mesec? Mesec u Devici? Da li sam jedina kojoj se ovo baš sviđa?
Kako lepo mesto za Mesec.
Mir, spokoj, smešak...maltene, kao neki antidepresiv... :D

Poslednja izmena:
Ribe svakako vladaju stopalima, tu nam je najslabija tačka. Npr. noću ne spavam dobro od malih nogu jer imam onaj sindrom nemirnih nogu, šta ćeš, em sam Ribe, em dualni podznak... (Kakve to veze ima?!) :malav:
Jedna od bivsih najboljih drugarica, dupla devica sa mesecom u devici. Nije mi se dopadalo to što je bila žešće emotivno tj materijalno proračunata. Sada, nisam sigurna da li to baš pripisati konkretno Mesecu u devici, ali to što navodiš, jeste, takva je i ona, jedna velika kuliraža.

Mesec u Ribama isto sa naglašenim promenljivim znacima i kućama, isto sindrom nemirnih nogu (nemam sad, ali se dešava, u jednom periodu baš)...

Moja najbolja drugarica ima Mesec u Devici preko puta mog u Ribama. Koliko sam ja opuštena, toliko je ona neopuštena ahhaa... Nekad me izludi jer ne umem da joj objasnim kako da se opusti...

Mesec bih volela da mi je u Vodoliji zbog socijalnih veština kako bih sanirala SMČ u 11. Ili u Ovnu kako bih sanirala ovaj pushover uticaj Vage/Riba u mojoj karti.

Back