Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 19.04.2021. u 23:05 - Gde biste otputovali da možete? #26 Trust no one: Kolege koje bi htele na Sever - savet- ne isplati se. Na -60 nije ni malo naivno osim ako ne izlazis napolje nikad. (verujte mi,znam sta pisem). Kliknite za proširenje... al neke stvari su lepe i na -60...koliko se secam
Trust no one: Kolege koje bi htele na Sever - savet- ne isplati se. Na -60 nije ni malo naivno osim ako ne izlazis napolje nikad. (verujte mi,znam sta pisem). Kliknite za proširenje... al neke stvari su lepe i na -60...koliko se secam
Trust no one U prolazu Poruka 23.681 19.04.2021. u 23:07 - Gde biste otputovali da možete? #27 Lorelajn: al neke stvari su lepe i na -60...koliko se secam Kliknite za proširenje... Ne sporim,ima tu neke divlje i ekstremne lepote. Ali moras da budes spreman na te uslove...
Lorelajn: al neke stvari su lepe i na -60...koliko se secam Kliknite za proširenje... Ne sporim,ima tu neke divlje i ekstremne lepote. Ali moras da budes spreman na te uslove...
Обилић Elita Poruka 17.337 19.04.2021. u 23:22 - Gde biste otputovali da možete? #28 Trust no one: ... Kolege koje bi htele na Sever - savet- ne isplati se. Na -60 nije ni malo naivno osim ako ne izlazis napolje nikad. (verujte mi,znam sta pisem). Kliknite za proširenje... Не знаш ти како је моћна летелица из моје маште, то је уствари летећи стан ( ју бокте, да ми не одлети стан у ваздух ... немам плин ... )
Trust no one: ... Kolege koje bi htele na Sever - savet- ne isplati se. Na -60 nije ni malo naivno osim ako ne izlazis napolje nikad. (verujte mi,znam sta pisem). Kliknite za proširenje... Не знаш ти како је моћна летелица из моје маште, то је уствари летећи стан ( ју бокте, да ми не одлети стан у ваздух ... немам плин ... )
skriboman Iskusan Poruka 5.591 20.04.2021. u 00:29 - Gde biste otputovali da možete? #29 Tamo dje su mi zenske po svijet imam jednu u viljnus jednu na filipini a danas sretoh jednu iz neku rusku republiku karelia gore na sever pa bi i tamo
Tamo dje su mi zenske po svijet imam jednu u viljnus jednu na filipini a danas sretoh jednu iz neku rusku republiku karelia gore na sever pa bi i tamo
white_warg Iskusan Poruka 5.889 20.04.2021. u 10:54 - Gde biste otputovali da možete? #31 Green_Arrow: Po mogucnosti Rohan... Kliknite za proširenje... Ja bih u Rivendal...I Gondor.
Nina Zlatna tastatura Supermoderator Poruka 392.132 20.04.2021. u 11:47 - Gde biste otputovali da možete? #32 Redmond: In Bruges Kliknite za proširenje... Briž je jedan divan grad sa sacuvanom tradicijom i vredi ga posetiti a prave i super poslastice od cokolade u Brižu
Redmond: In Bruges Kliknite za proširenje... Briž je jedan divan grad sa sacuvanom tradicijom i vredi ga posetiti a prave i super poslastice od cokolade u Brižu
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 02.05.2021. u 17:56 - Gde biste otputovali da možete? #33 Sada trenutno, 17.000 km, negde u Francuskoj Polineziji, Morea
Lorelajn Legenda Supermoderator Poruka 70.757 15.05.2021. u 15:40 - Gde biste otputovali da možete? #34 Legla bi mi sada Italija...Positano...zalazak sunca