Gde bi voleli sada da budete-u slici i reci

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tajland iz iste serije mojih fotki, a romantichne su :zaljubljena:

800551ee1c54d8f91eaad7a2261911e1-jpg.png

63ece902cbff751edf131459f0a564e5.jpg

@Branko Lori
Fotkala sam nahlepshi dvorac Bavarske, a to nije prilozheni , rumunski Pelesh , odnosno bash SVE, pasija :zaljubljena:
@Vlad Dragulija zamak princa tame, Bran, obozhavljem...drugi put, ponovo bih dvorce obishla:zaljubljena:

:klap:
@Branko Lori
Fotkala sam nahlepshi dvorac Bavarske, a to nije prilozheni , rumunski Pelesh , odnosno bash SVE, pasija :zaljubljena:
@Vlad Dragulija zamak princa tame, Bran, obozhavljem...drugi put, ponovo bih dvorce obishla:zaljubljena:

Jagi , postavi slke , imam folder gde sam poceo da skupljam slike dvoraca, fontana i adaptiranih biblioteka po njima :zaljubljena:
https://s12.****************/images/200730/p6yh5tkz.jpg

:klap:

Jagi , postavi slke , imam folder gde sam poceo da skupljam slike dvoraca, fontana i adaptiranih biblioteka po njima :zaljubljena:
https://s12.****************/images/200730/p6yh5tkz.jpg

Hotju, ne smeta mi da ih skupljash, samo sam fotkala za dushu :zaljubljena:

Treba mi vremena, nisam mislila da tju ovo pisati, al' ajd, slomila sam koleno i moram da mirujem, fotke su mi razbacane na pdf.Putovanja, a na pdf.Arhitektura sam na temi Dvorci postavila puno...sad sam "aktivna" samo sa mobilnog.
Radujem se da josh neko voli dvorce :D
Enterijer, eksterijer, fontane, preterano sam slikala na svim putovanjima, strpi se malo pa kad me sve ovo prodje rado tju ti pokloniti. :zaljubljena:

:eek: Jagi kako si uspela da slomis koleno ??
Taman da se primiris kuci zbog korone :zkez: Gledamo pozitivnu stranu :D
Polako pa kad nacackas nesto lepo pocasti nas :ortaci2:

Ma pusti, ne zhelim ni da se setjam, najgore sam pregurala, ali josh toliko mirovanja...a polovinom aprila ga skrshila, ovde sam da bih uzhivala, jaka sam i podnetju. :zag:

:fdlan: cuvaj se i zaleci to dobro , posle ces kod fizioterapeuta , tu ce ti trebati hrabrost :sad2:

Ocekujemo na romantici tvoje fotkice :bye::zag:

Sada si me "zarazio" :aha:

Za pochetak jedan detalj iz Bavarske, fontana ispred najlepsheg dvorca ( nadjem ga vetj ), Pelesh...samo...prilog ih razvidnji, izgube na lepoti.
Ako si za compom idi na Fotografije sa putovanja, napredna pretraga, kljuchna rech Pelesh, sve je na istoj strani i lepshe, pa "skini" mada tju postaviti pa kako bude :zaljubljena:
Nije ovo pravo izdanje, al' ajd..

_20171003_164709.jpg

IMG_20171009_165301.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back