Где би сте се преселили?

Осим Србије, најрадије бих живео у

• Европа са Русијом

• Јапан/Јуж.Кореја

• САД/Канада

• Антарктик/Гренланд

• Латинска Америка

• Кина/Индија/Индокина

• Арапске/муслиманске земље

• Кариби/Пацифик/Маурицијус...

• Африка

• Аустралија

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Banshee:
ma da,toplo i sve to ali je vlaznost vazduha jako velika i svi suse ves u susilicama (?) da se ne bi ubudjao u nesretnom pokusaju susenja vesa ovako obicno.
a i lima ima mikroklimu,tu ti se u toku dana smene sunce,magla,kisa...

mada ako si belac i ako dobro radis zivis ko car tamo
,imam muchachu jer se podrazumeva da ne sredjujes kucu/stan sam - s tim sto se zivi po posebnim kvartovima koji su ogradjeni i imaju cuvari ispred svake kuce...

mislim sve je to lepo,ali si toliko izolovan,da te ne izrade chole negde,ne opljackaju itd.mislim nije peru bas mesto gde bih zivela...kontam da je kolumbija slicno nesto,a za meksiko nemam pojma.
pa da otprilike sam tako nesto zamisljao da budem vlasnik plantaze ili shef kartela :lol: :lol:

СЛОБОДА:
Да су Кариби на Пацифику, не бих наводио посебно, са твојом логиком није све чисто. Да будеш задовољан: Тропска острва Тихог, Атлантског и Индијског Океана.
У реду?

ГласаЛА сам за ту опцију и само сам ти крајње добронамерно скренула пажњу на непрецизност. :wink:
Иначе ово што си сад написао је коректна дефиниција:Тропска острва Тихог, Атлантског и Индијског Океана. 8-)

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4358253&postcount=73

Што се тиче ДСС-а, никада нисам била њихов симпатизер, нити су икада добили мој глас, а имам и тему, можда си приметио : Коштуница - вук у јагњећој кожи.

Razumem da su lepi Karibi,najvise bih tamo voleo da letujem ili pandan njima u Pacifiku Vanuatu,Fiji i sl.samo nema velikog grada,sve se svodi na letovanje,hoteli,plaze,bazeni,ja bih voleo da sam negde u USA ali da se ima dobar posao i zarada pa da se moze otici do Kariba a iz USA nije to daleko ni skupo.

У земље Скандинавије (Норвешка и Шведска) или Швајцарска, Аустрија, Луксембург. Пошто тога овдје нема понуђеног, осим европа са Русијом, у арапске земље (мислим на Тунис, Египат или Саудијску Арабију, никако Иран, Ирак и сл)

Back