Kedi
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Oni bzvz principi nas unesrecuju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dollyy:1. Spremna sam da predjem preko nekih svojih principa i da se prilagodim , ali samo ako vidim da je i suprotna strana spremna na to isto! Svaka veza se gradi na razumijevanju, kompromisima,adaptaciji...
2. Ma nema sta ne bih uradila samo da udovoljim sebi i da sve bude onako kako meni najvise odgovara! Zakleti sam konformista!![]()
Gazdarica:Svi mi imamo neke svoje principe u zivotu i volimo reci kako nikako ili vrlo tesko odstupamo od njih...
Ali, sta kad vam se desi ljubav koja od vas zahtijeva gazenje nekih od prinicipa...?
Da li ste i koliko ste spremni da ih se odreknete, zarad voljenog bica...? Koliko ste uopste spremni na kompromise i prilagodjavanje...? Ili ste pak od onih koji ocekuju da se jedino partner prilagodi njima?
slazem se u potpunosti!!!!!!!Gazdarica:Ljubav+kompromis-DA
Ljubav+gubljenje dostojanstva-NE
Valjda ti sam sebi treba da odgovoris na to pitanje!crazyboy:Koji su principi u pitanju?
dollyy:Spremna sam da predjem preko nekih svojih principa i da se prilagodim , ali samo ako vidim da je i suprotna strana spremna na to isto! Svaka veza se gradi na razumijevanju, kompromisima,adaptaciji...
A inace, spremna sam da predjem preko nekih svojih "principa" AKO i SAMO AKO je ono sto dobijam time vrijednije od tih nekih mojih principa!
A i uvijek mogu da stvorim neke nove koji ce mi vise ici u korist!
Ma nema sta ne bih uradila samo da udovoljim sebi i da sve bude onako kako meni najvise odgovara! Zakleti sam konformista!![]()
Gazdarica:Ljubav+kompromis-DA
Ljubav+gubljenje dostojanstva-NE