Gaza - najveće zverstvo u istoriji ljudske civilizacije

Najveća zverstva u istoriji su odavno iza nas jer su se desila davno. Najveće zverstvo u sadašnjosti je ruska agresija na Ukrajinu.
Da, evo ga i dokaza: Vatikan je za vreme krstaških ratova i inkvizicije pobio više od 70.000.000 nevinih ljudi, najmanje 5.000.000 žena, samo za vreme inkvizicije, USA, kao predvodnik krvoločnog čopora hijena sa Zapada, kojeg su zazvali NATO, 60.000.000 ljudi, samo u Iraku su pobili više od 500.000 nevine dečice, anđela Božijih, Hitler je tek na trećem mestu - pobio je više od 50.000.000 ljudi, najmanje 28.000.000 Rusa, Rimljani "samo" 40.000.000 ljudi. Dakle, nesrećni propagatoru te i takve bogohule rulje, takvi se čak ni ljudima ne mogu nazvati, to su najveći zločinci u istoriji ljudske civilizacije. Uvek ponosna Rusija se je opet suprostavila toj i takvoj krvoločnoj zveri, kako ne bi nestala ljudska civilizacija. Nikada u istoriji ratovanja nije ubijeno manje ljudi, naročito žena i dece, u odnosu vojnici i civili kao što se to događa u Ukrajini, iskonskoj ruskoj svetoj zemlji. Kolevka Rusa je Kijev, sada okupiran od nacista i hijena sa Zapada. To je jedina istina i tome ništa ne može zapadnjačka gebelsovska propaganda...

doktori za genocid,
Izraelske bespilotne letjelice puštaju snimke uplakane djece kako bi namamile nevine Palestince na nišan IDF-a
Izašlo je na vidjelo da izraelska vojska mami nedužne Palestince u vlastitu smrt puštajući snimke…
Po zapadnjačkoj naci-logici za genocid u Gazi biće okrivljeni Srbi, jer je Srbin Mojsije ( srpski:"moj sij-aj"), prisetimo se da je taj Srbin, tako u Bibliji piše, ni manje ni više, primajući 10 Božijih zapovesti na gori Sinaj, odnosno Horeb, Horiv, video svoj narod kako se oko njihovog jezera Serbon bore sa Saracenima ... Dakle Srbi smo krivi za sve, bre, i zapadnjačke krvoločne hijene imaju pravo da nas istrebe ...

Mojsije_prima_Zakon.jpg

Po zapadnjačkoj naci-logici za genocid u Gazi biće okrivljeni Srbi, jer je Srbin Mojsije ( srpski:"moj sij-aj"), prisetimo se da je taj Srbin, tako u Bibliji piše, ni manje ni više, primajući 10 Božijih zapovesti na gori Sinaj, odnosno Horeb, Horiv, video svoj narod kako se oko njihovog jezera Serbon bore sa Saracenima ... Dakle Srbi smo krivi za sve, bre, i zapadnjačke krvoločne hijene imaju pravo da nas istrebe ...

Pogledajte prilog 1534557
Ne znam da li da se smejem ili da plačem zbog tvog neznanja. Tvrditi da će Srbi biti okrivljeni za genocid u Gazi je čisti nonsens.

Ako već hoćeš da se igraš sa Biblijom, onda barem nauči osnovne stvari. Mojsije nije ni Srbin ni Palestanac, već jevrejski prorok.

I šta ti to pokušavaš da dokažeš? Da smo svi Srbi odgovorni za svaki sukob na svetu? To je smešno i jadno.

Umesto da se baviš ovakvim glupostima, možda bi trebalo da pročitaš neku knjigu i obrazuješ se malo.

Tvoj stav je ispunjen mržnjom i neznanjem, i to te čini nižim od najnižih. Sram te bilo!

Ako već hoćeš da se igraš sa Biblijom, onda barem nauči osnovne stvari. Mojsije nije ni Srbin ni Palestanac, već jevrejski prorok.
Ništa ti ne znaš o Bibliji, a za razliku od tebe sam sam završio, onu najelitniju, bogosloviju "Sv.Arsenije Sremac" u Sr.Karlovcima i bio sam đak generacije. Moj, odavno blagopočivši, profesor Biblije Mladomir A. Todorović je bio najbolji biblist i od njega sam lično sve to o Mojsiji naučio... To što sam napisao je ironija, no ti ne znaš šta je to ...

Ništa ti ne znaš o Bibliji, a za razliku od tebe sam sam završio, onu najelitniju, bogosloviju "Sv.Arsenije Sremac" u Sr.Karlovcima i bio sam đak generacije. Moj, odavno blagopočivši, profesor Biblije Mladomir A. Todorović je bio najbolji biblist i od njega sam lično sve to o Mojsiji naučio... To što sam napisao je ironija, no ti ne znaš šta je to ...
Čini se da imaš prilično impresivno obrazovanje, ali ovo što si napisao zvuči kao poprilično bahato isticanje svojih akademskih dostignuća.

Možda bi bilo korisno pronaći način da komuniciraš bez potrebe da se hvališ ili omalovažavaš druge.

Ako već znaš toliko o Bibliji, možda bi mogao da podeliš svoje znanje na konstruktivan način umesto da izazivaš konflikte.

Čini se da imaš prilično impresivno obrazovanje, ali ovo što si napisao zvuči kao poprilično bahato isticanje svojih akademskih dostignuća.

Možda bi bilo korisno pronaći način da komuniciraš bez potrebe da se hvališ ili omalovažavaš druge.

Ako već znaš toliko o Bibliji, možda bi mogao da podeliš svoje znanje na konstruktivan način umesto da izazivaš konflikte.
TI SI TAJ KOJI IZAZIVA KONFLIKT, JER SVOJIM NEZNANJEM ŽELIŠ DA UBEDIŠ MENE U NEŠTO ŠTO MI INTELEKT VREĐA ... Svakom uzvraćam po zaslugama, neka se zna ... :hahaha:

TI SI TAJ KOJI IZAZIVA KONFLIKT, JER SVOJIM NEZNANJEM ŽELIŠ DA UBEDIŠ MENE U NEŠTO ŠTO MI INTELEKT VREĐA ... Svakom uzvraćam po zaslugama, neka se zna ... :hahaha:
E, buraz, nisi ti baš načitan kao što misliš da jesi. Ne moraš se praviti pametan, skont'o? Samo sereš po internetu, a ništa ne znaš.

Umesto da se dičiš time, bolje prvo pročitaj nešto korisno, da ne ispadneš smešan.

To što sam napisao je ironija, no ti ne znaš šta je to ...
ja mislim da ironiji nije bilo mesta na moju repliku ma temu, a evo i odlomka:

Izraelski kvadrokopteri navodno lete ulicama Gaze u potrazi za ljudskim metama. Nakon što su te mete identificirane, kvadrokopteri počinju reproducirati snimke uplakane djece i žena, navodeći nevine Palestince da izađu iz svojih domova u potrazi za onima koji plaču u potrebi, samo da bi otkrili da su zvukovi lažni jer ih Izrael ustrijeli odmah.

To je bolesna i krajnje nehumana taktika, ali dio je onoga što Izrael nastavlja da oslobađa na Gazu. U međuvremenu, ostatak svijeta, bez religioznih ljudi koji “podržavaju Izrael” jer njihov bog tako želi, užasnuto gleda, zahtijevajući da Izrael odgovara za svoje gnusne zločine protiv čovječanstva.

“Čula sam ženu kako plače i vrišti upomoć, govoreći ‘pomozite mi, moj sin je ubijen!’ Zvukovi su dolazili s ulice i bili su bizarni”, opisala je 49-godišnja Samira Abu al-Leil, stanovnica izbjegličkog kampa Nuseirat na sjeveru Gaze.

“Neki ljudi su pohitali u pomoć, samo da bi ih ustrijelili kvadrokopteri koji su tumarali cijelu noć.”

Izraelsko hladnokrvno ubijanje nevinih​

Prema izvješćima, negdje između sedam i deset Palestinaca ozlijeđeno je kvadrokopterom koji je plakao prijevarom tijekom izraelskog napada na izbjeglički kamp Nuseirat. Promatrači, koji nisu mogli pomoći žrtvama, rekli su da su izraelski “kvadrokopteri pucali na sve što se pomaknulo”

~autorska tema~

To što se je događalo pre nekoliko meseci, i još uvek se događa u drugim krajevima Palestine, uz Srbe najveće stradalnike u istoriji ljudske civilizacije, naravno, bez njih ne postoji ni jedno zlo, uz pomoć USA, SVEZLA, i čopora krvoločnih hijena sa Zapada, je najveći zločin u istoriji ljudske civilizacije. Po zvaničnim podacima UN, moram da naglasim da su to podaci stari više od 50 dana i taj broj se je najmanje duplirao, samo u Gazi, pelestinskoj Golgoti, je smrtno stradalo:

- više od 10.000 žena,
- najmanje 6000 majki (te nesrećne majke su ostavile iza sebe najmanje 20.000 siročadi, a njihova subina je žalosna: umreće od gladi i žeđi ili će ih razneti na komadiće rakete i granate krvoločnih cionista)
- i na desetine hiljada dece i starih i bolesnih jadnika, čiji je jedini greh, jedina krivica po zakonu krvoločnog Zapada, to što su Palestinci.

Dali ćemo o tome i dalje da ćutimo i da li ćemo to neviđeno zlo zločincima da oprostimo?

Pogledajte prilog 1534066
O ovome se piše i navija a one još gnusnije se i ne spominju!Ubije se na milione ne rođenih i sve ok tako da me palestinci,židovi baš i ne diraju!

Svaka čast ovim proPalestina dunsterima šta uspešno rade ono šta čak ni Amerikanci ni ceo zapad ne mogu: da operu celu UČK. "One man's terrorist is another man's freedom fighter" Sve ovo na šta se pozivate kada branite terorističke napade Hamasa potpuno isto smrdi kao i pokušaji da se opravda albanski separatizam i terorizam na KiM, čak su i izgovori potpuno identični: od obespravljenih Albanaca preko aparthajda koji provodi Srbija pa sve do optužbi za genocid nad jadnim, napaćenim Albancima.. Toliko o vama kao Srbima.

Svaka čast ovim proPalestina dunsterima šta uspešno rade ono šta čak ni Amerikanci ni ceo zapad ne mogu: da operu celu UČK. "One man's terrorist is another man's freedom fighter" Sve ovo na šta se pozivate kada branite terorističke napade Hamasa potpuno isto smrdi kao i pokušaji da se opravda albanski separatizam i terorizam na KiM, čak su i izgovori potpuno identični: od obespravljenih Albanaca preko aparthajda koji provodi Srbija pa sve do optužbi za genocid nad jadnim, napaćenim Albancima.. Toliko o vama kao Srbima.
strasno je kakve konstrukcije ti pravis!

sta sad, zbog 1 teroristickog napada prosle godine, da se sprovodi genocid koliko, 10 godina dok se ne istrebe svi palestinci?

ko jos na svetu tako besomucno bombarduje neki URBANI pojas 10 sa 40 kilometara godinama gde nema nikakve vojske, niko ne odgovara na to bombardovanje?

Back