Gay sam, ali ne želim to da budem....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se! Cim mu se svidjaju devojke znaci da nije gay,mozda ima samo homofobiju iliti trip da to jste zbog nekog dogadjaja ili pomisli na nesto tako...

Tema

Smuvaj neku devojku,pa ako ti se digne dok je budes vatao i zvalio znaci nisi,a ako ti se ne digne i na pokusaju sex-a e ***...

Tako je!

Po mogucstvu kad smuvas ribu, neka ti bude okrenuta ledjima dok ti unosi bulju kad tukiju.:cool::p

Pa naravno da nisam imao dečka. Niti ću.

Mene privlače devojke, pa bi se moglo desiti i da sam biseksualac.

Muškarci me nikad nisu onako pravo privlačili. Delimično fizički. Ali tada bih imao neki čudan osećaj da želim da budem kao taj neko. A nije ljubomora. Nešto između.....

Kod tebe je meni se cini pubertet zakasnijo... pa je sad nasao da te lupa...
I ti si dosao ovde na forum da kecas ljude idi kod lekara brate leci se!!! :hvala:

Tesko mi je da se odlucim...:think:
Ja bih sve tri opcije ako moze mislim... onako... preko veze!!!

P.S.
Sto se tice opcije (3) bas bi mi bilo drago da to izaberem jer cu se onda spustiti na tvoj nivo...

Nego da ja tebe nesto pitam, kako napreduje posao??? Kako ovce, krave... 'el su sve na broju??? 'el si ti bese coban... ili se meni tu nesto cini...:think:

Ljubim :cmok: :heart:

@ tema
Mislim ako si vec derpe idi u holandiju mojne da nam otezavas situaciju ovako nas je malo (Srba) jos nam samo p3d3ri fale pa da se kompletiramo...

a jesu li p3d3ri po tvom misljenju manje vredni ljudi od tebe???brate,mi hocemo u EU,trpi posledice....

a jesu li p3d3ri po tvom misljenju manje vredni ljudi od tebe???brate,mi hocemo u EU,trpi posledice....

mrzim p3d3r3... ckepi izdajnicke...:) :manikir:
Znas li koja je razlika izmedju 50 para i pedera??? U tome sto 50 para nesto vredi!!! :evil:
Rekao sam sta imam o p3d3rima tako da sam ja zavrsio nastup na ovoj temi...
i sad mozete da pucate na mene, krenite sa ekipom na mene... al' ne dajem lake poene!!!... :lol:

:heart::heart::heart: :brus:

mrzim p3d3r3... ckepi izdajnicke...:) :manikir:
Znas li koja je razlika izmedju 50 para i pedera??? U tome sto 50 para nesto vredi!!! :evil:
Rekao sam sta imam o p3d3rima tako da sam ja zavrsio nastup na ovoj temi...
i sad mozete da pucate na mene, krenite sa ekipom na mene... al' ne dajem lake poene!!!... :lol:

:heart::heart::heart: :brus:

Slazem se sa tobom i ja ih mrzim,ali ovaj lik je samo u tripu da je to!:bye:

Prvo smo rekli da ovde više nema tema vezanih za homoseksualizam.
Drugo, korisnik je otvorio temu vezano za svoj lični seksualni problem, koji prvo nema veze sa ovim pdf-om, a drugo krši se sa gorenavedenim.
Posle obrisane teme, korisnik je ponovo otvorio istu.
Zbog toga mu je dodeljeno pet poena i petodnevni ban.

katanac800m-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back