Gatanje

Malo je čudno da samo cigani poseduju taj dar. Sem ako nisu fakat došli sa neke planete gde im je evolucija podarila razvijenu prostorvreme svest, tj, otvorilo im na raspolaganje veći deo mozga koji je nama, ubogim zemljanima, nedostupan.

Al' opet, sa tim darom, kako ne vide sebi njihov usud, smrdljiv i oko kontejnera?
Uopšte, kako i jedan Skener, Tarotan ili bilo ko od ovih zaebanata ne vidi svoj put pa eskivira neke gluposti i poboljša svoj život?
Nešto ne verujem da uspevaju sem TV shop prevarama...

Zena o kojoj sam pisala nije ciganka,ne naplacuje,i ne "radi" na dugme.Ja joj nisam ni trazila ikakvo proricanje.Jednostavno je imala potrebu da me upozori na neke dogadjaje koji mi slede,a moram naglasiti da su ti dogadjaji bili nakon 8godina,a u to vreme nije bilo nikakvih indicija na tako nesto.Lepo mi je rekla da joj ne dozvolim neke stvari,i samim tim upozorenjem postojala je mogucnost da se neke stvri izbegnu.Odakle je njoj dosla ta vizija,pojma nemam,ali zena na toj viziji nije zaradila ni dinara,tako da joj nije bilo to u cilju.Nemam pojma gde se ta zena nalazi,nemam od tad nikakav kontakt sa njom,a setila sam je se upravo onda kada su mi se njena proricanja desila.A tada mi je to delovalo bez ikakvog smisla i mogucnosti realno da se tako nesto i dogodi.

А оно што осећаш према тим ткз. демонима је мржња јел тако? Желиш и радујеш се кажњавању и мучењу тих демона од стране милостивог бога ?

Каква је то само психологија коју је црква развијала вековима како би преводила људе жедне преко воде. Мрзитељима дај објект мржње! Црно и бело.

Мржња је Јахавеху, или већ како ти гласи тај ник, мржња!!!.. па ма према коме била усмерена и ма из ког разлога.

Сви смо ми помало социјал... демони:lol:

Prije nekoliko godina sam imala gosta kojeg sam prvi pit u zivotu vidjela ...
Pili smo kafu i on je svoju popivenu okrenuo a zatim kad se ocijedila tutnuo mi u ruke .
Uzela sam je uz osmijeh koji mu je govorio da ja ne znam da gledam u solju.
Rekla sam mu - Zasto se bori za kucu koja je njegova? - Spor je dobio .
- Zasto mijenjas nepromjenjivo ? - Promijenio je prezime.
- Povrijedices se na volanu koji to nije - Vozeci manji avion sletio je sa piste i povrijedio pluca na spravi kojom se upravlja ...
- Pokusavas da ispravis tudje gtijehe a ne vidis svoje . - Njegova se porodica ogrijesila o srbe .Otisao je da zivi i radi u Srbiji .Presao u pravoslavnu vjeru.Hteo je da se razvede .
Sve ovo sam izgovorila ni sama ni danas ne znam zasto.
Nas drugi susret je bio prica kako sam sve rekla i znala bolje nego on sam .
Nije se razveo poslusao me je .Nije vise pilot radu u anbasadi u Beogradu.
Pluca je operisao i hvali Boga sto je ostao ziv.Mene je zatrpao poklonima .
Iskreno me grlio i gledao kao vidovitu zenu .Vratio mi onu da on zna nesto o meni sto ja ne znam...

Da li vam je ko kada gatao i šta vam je predvideo?

Mogu i priče tipa: tetka od kuma moga prijatelja išla kod gatare...... samo nek je zanimljvo.

Meni je neka bakica gatala, ništa posebno mi nije pogodila, rekla mi je samo da sam se nasekirala zbog puta, i još neke sitnice. Postavila sam joj neka pitanja ali mi ili nije odgovorila ili je odgovorila polovično.

Mojoj mami je rekao jedan čovek da ću se udati za nekog crnog dečka koji će me jako usrećiti. Javiću vam ako se ostvari. :D

Mojoj je majci, godinama prije mog rođenja, jedna gatara gatala iz kave. Prvo je gatala njenoj prijateljici i kolegici s posla navodeći obične floskule u vezi zdravlja, osobnih odnosa, financijskog stanja i predviđanja o budućim događajima. Uglavnom, ništa posebno. Nakon toga je počela gatati mojoj majci, ali čim se zagledala u dno šalice s talogom, problijedila je, bez riječi spustila šalicu na stol, okrrnutu na dolje. Moja majka i njena prijateljica su tražile da nastavi gatati, ali ona je rekla da ne želi.

Šteta što ovoj temi niste ozbiljnije prišli... Da jeste, verovatno bi vam se pridružili i neki koji imaju i šta da kažu i da vas nauče...ovako, na vaše kikotanje, pljuckanje i nepoznavanje materije, neće doći. Pozdrav svima

Prije nekoliko godina sam imala gosta kojeg sam prvi pit u zivotu vidjela ...
Pili smo kafu i on je svoju popivenu okrenuo a zatim kad se ocijedila tutnuo mi u ruke .
Uzela sam je uz osmijeh koji mu je govorio da ja ne znam da gledam u solju.
Rekla sam mu - Zasto se bori za kucu koja je njegova? - Spor je dobio .
- Zasto mijenjas nepromjenjivo ? - Promijenio je prezime.
- Povrijedices se na volanu koji to nije - Vozeci manji avion sletio je sa piste i povrijedio pluca na spravi kojom se upravlja ...
- Pokusavas da ispravis tudje gtijehe a ne vidis svoje . - Njegova se porodica ogrijesila o srbe .Otisao je da zivi i radi u Srbiji .Presao u pravoslavnu vjeru.Hteo je da se razvede .
Sve ovo sam izgovorila ni sama ni danas ne znam zasto.
Nas drugi susret je bio prica ksam sve rekla i znala bolje nego on sam .
Nije se razveo poslusao me je .Nije vise pilot radu u anbasadi u Beogradu.
Pluca je operisao i hvali Boga sto je ostao ziv.Mene je zatrpao poklonima .
Iskreno me grlio i gledao kao vidovitu zenu .Vratio mi onu da on zna nesto o meni sto ja ne znam...

Hmm... ja bih volela da i meni pogledas u solju ????

jesam,ali ne sa gatarom,vec autenticnom vidovnjakinjom. predvidela mi je susret sa devojkom, koji se obistinio, cak je pogodila i njeno neobicno ime.ne toliko neobicno,ali cakano,upecatljivo,kao skracenica.:)

ja sam isao zbog nekog posla u Juznu Indiju dio koji se zove Tamil Nadu,u Grad Madras,i igrom slucaja sam upoznao jednog Indijca koji je znao jednog Hindu Guru ili Svestenika koji gleda u Palmine listove,to je stara tradicija U iNDIJI.
Kad smo otisli kod njega,taj Guru uzme nekakve zelene listove u usta i pocne zvakati te listove i podze da nariduje neke psalme iz Vede,Tada on uze u ruke listove palme koji su bili vezani kao knjiga koncem na kraju tih listova.Moram da kazem da sam mu morao dati tacno dan i sat i minutu rodzenja i geogrfske kordinacije mog rodnog grada.Nisam mu dao moje ime niti bilo koje informacije o meni samom,Kad taj Guru je poce da prica,isto kao da je bio svaki dan pored mene or rodzenja pa smrti,Moram da napomenem da je ovaj moj prijatelj koji je znao tamil jezik prevodio meni na Engleski,I kasetu mi je snimio sa tim prevodom,Prvo sta je taj Hindu Guru znao i reako doslovice,moje ime ime mog oca moje majke,moje babe i mog djeda!
Drugo sve prosle dogadzaje u mom zovotu, imena ljudi koji su ukrstali svoje postojanje na ovom svijetu sa mojim zivotom,To je bilo 2007,i sve tada sto je rekao za buducnost sada sadasnjost obistinilo se 95%,on je gledao te palmine listove u intervalimai govorio takodze poslije toga brzo i ostro sve sto vidi u tim listovima,To je za mene bilo zastrasujuce,Pravo da vam kazem bio sam se smrznuo od straha i panike koja me je obuzimala,Rekao mi je sve po tanane o poslu zdravlje situacijama znakovima tih situacija pa cak i dan i godina mog preseljenja u duhovni zivot,tj smrt ovog svijeta.Sto ce vjerovatno biti potvrdzeno od onih koji budu ostali iza mene.Ali sam rekao sam sebi 4 dana prije tog dana,cu se duhovno i tjelesno pripremiti za taj dan i zahvaliti dragom stvaralacu i docekati taj trenutak otvorenog srca i sirokog zagrljaja nevidljivom svijetu.
Toliko od mene

Back