Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je čudno da samo cigani poseduju taj dar. Sem ako nisu fakat došli sa neke planete gde im je evolucija podarila razvijenu prostorvreme svest, tj, otvorilo im na raspolaganje veći deo mozga koji je nama, ubogim zemljanima, nedostupan.
Al' opet, sa tim darom, kako ne vide sebi njihov usud, smrdljiv i oko kontejnera?
Uopšte, kako i jedan Skener, Tarotan ili bilo ko od ovih zaebanata ne vidi svoj put pa eskivira neke gluposti i poboljša svoj život?
Nešto ne verujem da uspevaju sem TV shop prevarama...
А оно што осећаш према тим ткз. демонима је мржња јел тако? Желиш и радујеш се кажњавању и мучењу тих демона од стране милостивог бога ?
Каква је то само психологија коју је црква развијала вековима како би преводила људе жедне преко воде. Мрзитељима дај објект мржње! Црно и бело.
Мржња је Јахавеху, или већ како ти гласи тај ник, мржња!!!.. па ма према коме била усмерена и ма из ког разлога.
Da li vam je ko kada gatao i šta vam je predvideo?
Mogu i priče tipa: tetka od kuma moga prijatelja išla kod gatare...... samo nek je zanimljvo.
Meni je neka bakica gatala, ništa posebno mi nije pogodila, rekla mi je samo da sam se nasekirala zbog puta, i još neke sitnice. Postavila sam joj neka pitanja ali mi ili nije odgovorila ili je odgovorila polovično.
Mojoj mami je rekao jedan čovek da ću se udati za nekog crnog dečka koji će me jako usrećiti. Javiću vam ako se ostvari.![]()
Prije nekoliko godina sam imala gosta kojeg sam prvi pit u zivotu vidjela ...
Pili smo kafu i on je svoju popivenu okrenuo a zatim kad se ocijedila tutnuo mi u ruke .
Uzela sam je uz osmijeh koji mu je govorio da ja ne znam da gledam u solju.
Rekla sam mu - Zasto se bori za kucu koja je njegova? - Spor je dobio .
- Zasto mijenjas nepromjenjivo ? - Promijenio je prezime.
- Povrijedices se na volanu koji to nije - Vozeci manji avion sletio je sa piste i povrijedio pluca na spravi kojom se upravlja ...
- Pokusavas da ispravis tudje gtijehe a ne vidis svoje . - Njegova se porodica ogrijesila o srbe .Otisao je da zivi i radi u Srbiji .Presao u pravoslavnu vjeru.Hteo je da se razvede .
Sve ovo sam izgovorila ni sama ni danas ne znam zasto.
Nas drugi susret je bio prica ksam sve rekla i znala bolje nego on sam .
Nije se razveo poslusao me je .Nije vise pilot radu u anbasadi u Beogradu.
Pluca je operisao i hvali Boga sto je ostao ziv.Mene je zatrpao poklonima .
Iskreno me grlio i gledao kao vidovitu zenu .Vratio mi onu da on zna nesto o meni sto ja ne znam...