Gastroskopija

Ја могу само да кажем да сам са 148 кг дошао током година на 105 кг и идуће године бих највероватније ишао на липосукцију и затезање коже. Ценим да ћу имати око 95 кг и коначно какав такав СТРУК !! На мени сад виси "кецеља".

Ја могу само да кажем да сам са 148 кг дошао током година на 105 кг и идуће године бих највероватније ишао на липосукцију и затезање коже. Ценим да ћу имати око 95 кг и коначно какав такав СТРУК !! На мени сад виси "кецеља".
i, opet bi uradio isto?

krecem sutra sa terapijom (moram nabaviti probijotik, bez toga ne pocinjem )
ma trebaš, nije bezazlena al ni malo, zato i napisah za m.
kod tebe je srećom otkrivena, sve drugo je OK i zato dobro razmisli o zahvtu, ako nemaš 150 kg. ;)

nije znao da je ima, nije imao nikakve simptome i sad, je l od nelečene Heliko, ili .... ne znam.
ostao je bez želuca, i priča nema srećan kraj.
sve je trajalo kratko, oko 2 i po meseca.

sad razumeš zašto te odgovram.:zag:

Bila sam u ponedeljak na gastroskopiji i doktor je rekao da sve izgleda uredno ali da sačekam nalaz. Išla sam na pregled jer prikupljam nalaze za eventualno operaciju

Nalaz je stigao i sad imam heliobacter
:confused:

Kako se to sanira kod nas dole ?

Meni je propisao ove tablete stim da Pylera moram 4x3 kapsule sto je 12 tableta + 2x1 Omeprazol

Ja to nemogu piti , stim da ništa od ljekova ne trošim čak i kad me glava zaboli onda bas ako je neizdrzljivo opijem tabletu protiv bolova (mjesecno možda jednu ili nijednu)

Slatko ne jedem, kuham frisko, ne jedem gotovu hranu i sad me strasno nervira sto imam pukom slučajnosti heliobacter

Pogledajte prilog 1767873
Rip rkl♡

ma trebaš, nije bezazlena al ni malo, zato i napisah za m.
kod tebe je srećom otkrivena, sve drugo je OK i zato dobro razmisli o zahvtu, ako nemaš 150 kg. ;)

nije znao da je ima, nije imao nikakve simptome i sad, je l od nelečene Heliko, ili .... ne znam.
ostao je bez želuca, i priča nema srećan kraj.
sve je trajalo kratko, oko 2 i po meseca.

sad razumeš zašto te odgovram.:zag:

zao mi je :zag:

cijelo jutro vrtim odakle meni to? lepo se hranim i pazim sta kupujem , spremam frisko hranu, kupujem bio proizvode i sad imam heliobacter

bezveze , kaze mama da je i ona imala prije nesto vise od 10 godina

sad se mislim da li je pametno da posaljem ukucane da se testiraju, jer koliko citam majke to vecinom prenose na decu a i sa muzom sam znala deliti viljusku (on proba sa moje ja sa njegove nismo nesto gadljivi jedno prema drugom)

nemam 150 kg i zakopala bi se sama da imam toliko ali se eto borim 25 godina , u mom sifonjeru ima raznih brojeva kao u nekom butiku

Dobro vece. Evo mog iskustva sa gastroskopijom. Ovako- izgubila sam glas, mislili su da je grlo odem kod Orl ona kaze čisto sve ne vidi ništa al vidi da je zapeceno kako ona kaže ispod jednjaka i ja istog dana odem kod gastro privatno- i orl je bilo privatno. Kaze meni ona treba da se radi gastroskopija- rekoh ok ona kaze kad si jela i pila rekoh prije 2 sata laze nista donji sjutra 4 sata ne pij vodu i ne jede ujutru- ok. Odem ja ne želim anesteziju da me uspava nikao nije stvar u 50 e nego ne želim da me uspavljuje za 5minuta i čekam da mi prsne sprej onaj da mi utrni sve. Ona kaže ne može, alergična si na penicilin. Ja u soku, neću anesteziju a kako ću na "zivo" iz trećeg puta sam progutala nije toliko strašno kratko traje- nasla je gastritis hronica i hiatus hernia grad |
Čudno je bilo što me je pitala mršavim li rekla sam ne ne znam- izgleda se od kile te mršavi. Nisam imala bolove neke strasne u želucu al mi je rekla da mi je malo upaljen početak tankog crieva. Terapija Nexium 2×1 40 mg ( PRESKUPE SU) TO JE ZA GERB PRVO 15 DANA POSLE MJESEC DANA PO 1
Essoxx one kesice isto preskupe 4 dnevno 15 dana
Bas su privatnici skupi. To mi se ne sviđa uopšte
A sto se tice jednog probiotika dala.mi je jedan Vivvomix koji josta 30 e 10 kesica drže ga u apoteci u frižideru a ništa nije bolji od onog običnog od 5 e

A nije mi uzela uzorak za heliko uopšte već sam radila nalaz stolice koji je pokazao negativan
Međutim od te gastroskopije imala sam.problem sa stolicom bila je stalno tamna ona nije pridavala značaj tome. Kad sam prestala da pijem tablete ove sto je dala prošlo je i problem sa stolicom. Ocu reći, nisam pila terapiju uopšte do kraja. Bože moj svako u nekom trenutku života ima gastritis.

nemam 150 kg i zakopala bi se sama da imam toliko ali se eto borim 25 godina , u mom sifonjeru ima raznih brojeva kao u nekom butiku
ja kada sam imao helikobakteriju stalno sam jeo, dan-noc
vidi da je se resis, posle mozda i liniju dovedes u red bez smanjivanja zeluca
inace najjaci antibiotoci koje sam ja u zivotu uzimao, ali morao sam, pa sam posle i ponavljao terapiju...
cijelo jutro vrtim odakle meni to?
sa nekog godisnjeg odmora - nagadjam, ko ce znati, pa nisi ti jedina, nesto je bilo neoprano

Poslednja izmena:
ja kada sam imao helikobakteriju stalno sam jeo, dan-noc
vidi da je se resis, posle mozda i liniju dovedes u red bez smanjivanja zeluca
inace najjaci antibiotoci koje sam ja u zivotu uzimao, ali morao sam, pa sam posle i ponavljao terapiju...

sa nekog godisnjeg odmora - nagadjam, ko ce znati, pa nisi ti jedina, nesto je bilo neoprano

Mene bas nije mučila doduše nekad kiselina i cudila sam odakle i zbog čega jer od ishrane nije bilo moguce

Katastrofa
IMG_7718.jpeg

Back