Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.561
Размишљах где да поставим ово питање. Јер, може рецимо на ЗДРАВЉЕ, а може и на КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕМА.
Ових дана се све чешће пише како рутер много зрачи, да га треба искључивати.
Међутим, ови из МТС (имам ИПТВ код њих) кажу да не треба често гасити, јер се наводно после збуни док тражи своје место у мрежи. Као да га гасим само када грми, или када сам ван куће више дана.
Јес, збуни се у заблесави. Збуним се и ја док тражим место у ГСП.
Ако ништа друго, бар сам се, после неколико година, сетио да му искључим WI FI W-LAN пошто ни на једном другом уређају ми не треба, осим лаптопа, а могу на још 4.
Мада... Станујем у згради у којој има више д 10 бежичних интернета, то видим када уплатим рачунар. Значи, сви ти таласи ме зраче.
Да ли вреди гасити тај рутер? Односно, неће да се заблесави?
Ових дана се све чешће пише како рутер много зрачи, да га треба искључивати.
Међутим, ови из МТС (имам ИПТВ код њих) кажу да не треба често гасити, јер се наводно после збуни док тражи своје место у мрежи. Као да га гасим само када грми, или када сам ван куће више дана.
Јес, збуни се у заблесави. Збуним се и ја док тражим место у ГСП.
Ако ништа друго, бар сам се, после неколико година, сетио да му искључим WI FI W-LAN пошто ни на једном другом уређају ми не треба, осим лаптопа, а могу на још 4.
Мада... Станујем у згради у којој има више д 10 бежичних интернета, то видим када уплатим рачунар. Значи, сви ти таласи ме зраче.
Да ли вреди гасити тај рутер? Односно, неће да се заблесави?