Gardijan objavio mapu Srbije bez Vojvodine

tipicno za londonsku propagandu .......zapad ne ceka "kraj rata" vec objavi pobedu a posle propagandom prikrije poraz..............KO STO JE I SLUCAJ SA OVOM OBOJENOM REVOLUCIJOM U SRBIJI.

Погледај свој сцреен схот . Белграде са тачком је тачно испод Минстерз оф фореигн аффаирс текста испод куполе

На сајту спутљика је сенка србије левије ... тако да је и твој 'сцреен схот' слика едит слике са спутљика

VUČIĆ IZDAJNIK,
njegov SNS bot nije pomenuo teritoriju Kosovo i Metohiju nego na ovoj slici mu samo smeta što fali teritorija Vojvodine
A u naslovu Linka stoji "bez vojvodine i kosova na mapi kako gardijan vidi srbiju"

490193959_1115089080634019_8245652990906618996_n.jpg
FPxu-J2WQAMah3s.jpg

Inače mišljenja sam da ako ikad Srbija prizna nezavisnost AP.Kosovo i Metohija onda Srbi treba da crknu kao narod i ne treba da postoje.
Tako da za ovog Vučićevog bota koji nije pomenuo AP.KiM je sve jasno

Poslednja izmena:
Погледај свој сцреен схот . Белграде са тачком је тачно испод Минстерз оф фореигн аффаирс текста испод куполе

На сајту спутљика је сенка србије левије ... тако да је и твој 'сцреен схот' слика едит слике са спутљика
..........koja je adaptirana strateskim potrebama londonskog hegemona.
Ti jos verujes u to sto vidis na ekranu svog leptopa?

Na mom pise "Ministry of Foreign Affairs" iznad mape

Na mom pise "Ministry of Foreign Affairs" iznad mape

Poslednja izmena:
Ja sam uslikao prilikom otvaranja teme, stranica se promenila nakon toga? :think:
Pogledajte prilog 1816365
Vidite li, da nam je mapa države, kao pas koji stoji na zadnje noge. Prednje šape podigao ka Briselu, i maše repićem, kod Kladova. Zato nam je potrebno KiM, da upotpunimo ovu mapu i ne budemo ker koji moli za milost.

Back