Gangbang, Cuckold, DP?

CrazySerb90

Početnik
Poruka
32
Interesuje me iskreno koliko vas je imalo prilike da iskusi sve cari grupnog seksa i sta mislite o istom? Inace sam veliki postovalac grupnjaka i ljubitelj svega nemoralnog i ove teme i ovakva druzenja su oduvek bila u fokusu moje paznje. Bilo je zaista lepih iskustava,narocito u periodu rane mladosti i u studentskom dobu. Pocelo je spontano trojkom,a onda su se otvarali novi horizonti. Od kako sam u braku nekoliko godina unazad nista nije bilo od ovakvih druzenja,mada padam u iskusenje i rado bih se upustio u neku novu takvu avanturu ma koliko bilo nemoralno :D

cuckold-hotwife-bull.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Svakako preporucujem da probas kao i svakom ko do sad nije bio u prilici. Jedini je problem sto se obesmisli klasican seks kad se uplovi u vode ovih bahanalija pa tako imam problem da mi obican vise nije toliko izazovan kao nekad. Uvek bih pre izabrao varijantu iznad navedenu,mada od kako sam u braku sve mi je teze dostupno pa kako god okrenes nema niceg konkretnog,mada bih zaista voleo ukoliko ima istomisljenica koje imaju lepa iskustva sa ovim stvarima da se jave,pa mozda nesto zanimljivo i ispadne iz svega toga.
P.S zena zna za moja predjasnja iskustva i da sam bio nestasan,ali sigurno ne bi prihvatila sa odobravanjem moje nove poduhvate. Sta da radim kad na neke stvari ne mogu da uticem,mada ruku na srce bio sam dobar godinama unazad. Ne bih je prevario sa pojedinkom,ali za takva druzenja bih reskirao uvek :)
:)

Videh da ovde ima zanimljivih tema i iskustava pa sam morao da se ukljucim :) Kao sto sam vec naveo nije mi bas jednostavno u ovakvim okolnostima da nadjem partnerke za takva druzenja pa pribegavam raznim metodama,a usput volim da procitam misljenja i iskustva ljudi :D

@Mugatu da je raspolozena verovatno bismo i uradili nesto po tom pitanju :) Previse je konzervativna nazalost,iako ne bih imao nista protiv. Nekom bi zvucalo izopaceno,ali prosto treba razumeti da neko ne trpi staticnost i monotoniju i da je otvorenih shvatanja po pitanju eksperimentisanja.

Svakako preporucujem da probas kao i svakom ko do sad nije bio u prilici. Jedini je problem sto se obesmisli klasican seks kad se uplovi u vode ovih bahanalija pa tako imam problem da mi obican vise nije toliko izazovan kao nekad. Uvek bih pre izabrao varijantu iznad navedenu,mada od kako sam u braku sve mi je teze dostupno pa kako god okrenes nema niceg konkretnog,mada bih zaista voleo ukoliko ima istomisljenica koje imaju lepa iskustva sa ovim stvarima da se jave,pa mozda nesto zanimljivo i ispadne iz svega toga.
P.S zena zna za moja predjasnja iskustva i da sam bio nestasan,ali sigurno ne bi prihvatila sa odobravanjem moje nove poduhvate. Sta da radim kad na neke stvari ne mogu da uticem,mada ruku na srce bio sam dobar godinama unazad. Ne bih je prevario sa pojedinkom,ali za takva druzenja bih reskirao uvek :)
Pa druze zena mora da se potrudi za tebe. Ako je vec nahvatala takvog pastuva, onda mora i da ga zadrzi. Nek improvizuje, malo malo pusi pa brzo ustane, prebaci se i sedne, pa opet, da ima osecaj kao da ih je vise.

Svakako preporucujem da probas kao i svakom ko do sad nije bio u prilici. Jedini je problem sto se obesmisli klasican seks kad se uplovi u vode ovih bahanalija pa tako imam problem da mi obican vise nije toliko izazovan kao nekad.
Mda, to. Nije mi do sad sex 1 na 1 bio dosadan..
U principu, ne razlikuje se to mnogo ukoliko su partneri vrlo otvoreni sa svojom željom i ukoliko mogu tokom odnosa i da se pale mišlju na druge, ako to baš nekoga pali. Možda je stvar dužine tog dvojca, koliko su dugo zajedno, da li požele još nešto.
Uvek bih pre izabrao varijantu iznad navedenu,mada od kako sam u braku sve mi je teze dostupno pa kako god okrenes nema niceg konkretnog,mada bih zaista voleo ukoliko ima istomisljenica koje imaju lepa iskustva sa ovim stvarima da se jave,pa mozda nesto zanimljivo i ispadne iz svega toga.
lično nisam zainteresovana da se javim , ali možda će biti zainteresovanih (znajući forumašice čisto sumnjam al eto da budem kulturna)😏
mnogi imaju tu stvar da se sa stalnim partnerom ne slažu oko svega sa sexom u vezi, pa nisi ni prvi ni poslednji ;)

Bas ima vickastih komentara. Ako nemate sta pametno da napisete,molim da ne propustite priliku da precutite. Hvala. Kapiram da mnogi imaju gard prema takvim stvarima,ali isto tako nije ni obavezno prokomentarisati svaku temu koja vam nije interesantna ili koju ne kapirate :)
Izvinjavamo se, loš manir :)
u pravu si, nek piše ko je učestvovao, ima neko iskustvo, baš kako si naveo u temi.

Back